Zanimljivosti

KEJT I VILIJAM SU RASKINULI, DUGO SU ČUVALI TAJNU: Ovo je razlog odluke koja je šokirala svet (FOTO)

Ljubav im je bila puna izazova.

13.04.2024 12:20

KEJT I VILIJAM SU RASKINULI, DUGO SU ČUVALI TAJNU: Ovo je razlog odluke koja je šokirala svet (FOTO)
FOTO: Profimedia

Princeza Kejt Midtlon i princ Vilijam 29. aprila obeležiće godišnjicu braka. Slavlje će ove godine biti u senci dijagnoze kancera koju je princeza dobila početkom godine nakon abdomalne operacije. Ovaj težak period za poznate supružnike mogao bi dodatno da ojača njihovu ljubav. Kako se činilo u poslednje vreme, oni su delovali zaljubljeniji nego ikada, te da je njihov brak veoma stabilan. U senci novih dešavanja, javnost prati svaki njihov potez i očekuje razvitak situacije.

Podsetimo, princeza i princ više od 20 godina dele simpatije i emocije jedno prema drugome. Sve je počelo kada su Kejt i Vilijam stekli diplome (ona je studirala istoriju umetnosti, dok je on studirao geografiju), nakon što su se upisali 2001. princ je gledao dobrotvornu modnu reviju na kojoj je Kejt bila model, a pričalo se o njenoj šetnji po pisti da izazove njegovo interesovanje. Tokom druge godine u školi, Kejt i Vilijam su postali cimeri.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Kejt i Vilijam zajedno su od fakultetskih dana

- Preselili smo se zajedno kao prijatelji jer smo živeli zajedno, živeli smo i sa još nekoliko drugih, i odatle je jednostavno procvetalo-  rekao je princ kasnije u zvaničnom intervjuu pred veridbu. 

Za njihovu ljubav zvanično se saznalo 2004. godine. Fotografisani na zajedničkom skijanju u Klostersu, a njihova veza, koju su naporno radili da drže u tajnosti, prvi put je objavljena u štampi.Od tada je sve išlo uzlaznom putanjom, ljubav je cvetala a interesovanje javnosti sve više je raslo.

Međutim, usledio je neverovatan krah. Tokom 2007. su na neko vreme raskinuli. Međutim, ljubav je ipak pobedila, a o ovom teškom periodu godila je i sama princeza od Velsa.
- U to vreme nisam bila baš srećna zbog toga, ali me je to učinilo jačom osobom. Saznajete stvari o sebi koje možda niste shvatili, mislim da veza može prilično da vas zaokupiti kada ste mlađi i zaista sam cenila to vreme za sebe ,meseci prekida, iako nisam mislila na to vreme - govorila je princeza za britanske medije.


Tokom 2008. godine par je ponovo primećen na odmoru u Klostersu, buduća princeza pridružila se princu Vilijamu kada je dobio orden od Kraljevskog vazduhoplovstva. Kejt je fotografisana zajedno sa Vilijamom, a par je prisustvovao privatnom prijemu sa Čarlsom i Kamilom nakon ceremonije, pre nego što su se pridružili drugim diplomcima i osoblju RAF Kranvela na proslavi tokom ručka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)