Zanimljivosti

VAŽAN DATUM ZA KEJT I VILIJAMA SVE JE BLIŽI: Da li će princeza od Velsa nastaviti tradiciju ili će to prepustiti nekom drugom? (FOTO)

Bez obzira na njenu tešku bolest mnogi s nestrpljenjem čekaju njen naredni potez.

12.04.2024 16:02

VAŽAN DATUM ZA KEJT I VILIJAMA SVE JE BLIŽI: Da li će princeza od Velsa nastaviti tradiciju ili će to prepustiti nekom drugom? (FOTO)
Profimedia

Kejt Midlton (42) potpuno se povukla iz javnosti nakon što je pre dve nedelje saopštila da je imala rak, i da ide na preventivnu hemoterapiju. Pored supruga princa Vilijama najveća podrška u ovim teškim danima su joj svakako deca: princ Džordž, princeza Šarol i princ Luis. 

I dok je britanska javnost zabrinuta za zdravlje voljene princeze, dvor ne iznosi nikakve detalje poštujući želju Kejt da se ne narušava njena i privatnost njene porodice.

Profimedia

Princ Vilijam je najveća podrška bolesnoj princezi od Velsa

 

Čeka se princezin potez

Nakon dve nedelje od objave Kejt Midlton kada je otkriveno da je princeza ima opaku bolest, njen suprug princ Vilijam viđen je sa svojim najstarijom sinom Džordžom na utakmici Aston Vile. On se oglasio i na društvenoj mreži X (nekadašnjem tviteru).

- Hvala vam na toliko nezaboravnih nastupa sa Lavicama - napisao je  Vilijam i tagovao Rejčl Dejli zvezdu Aston Vile i Lavica, kao ženske fudbalske reprezentacije Engleske koja je najavila povlačenje sa terena. Ipak, najviše simpatija je pokupio njegov sin Džordž koji je žustro navijao za Aston Vilu. 

Međutim, bez obzira na sve poteškoće kroz koje prolaze princ i princeza od Velsa život neumitno ide dalje. Kejt i Vilijama u aprilu očekuju dva izuzetno važna datuma koja su sve bliža. Njihov najmlađi sin princ Luis će 23. aprila proslaviti 6 rođendan. Osim njega, koji kao i svako dete s netrpljenjem očekuje svoj divan dan, i javnost čeka da vidi da li će Kejt nastaviti svoju tradiciju. 

Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom

 

Naime, princeza od Verlsa svake godine povodom rođendana svoje dece slika slavljenika i njegovu fotografiju objavljuje na zvaničnoj stranici kraljevske porodice. Da li će se i ove godine zbog svog teškog zdravstvenog stanja i borbe sa opakom bolešću naći iza fotoaparata ili će prekinuti tradiciju i aparat prepustiti nekom drugom za sada nije poznato.

Princ Luis Artur Čarls od Velsa rođen je 23. aprila 2018. u bolnici Svete Marije u Londonu, kao najmlađe dete Kejta i Vilijam. nalazi se na četvrtom mestu u naslednom nizu britanske krune. Od malih nogu Lusi je poistao miljenik nacije, ali i celog sveta zbog svojih vragolija. 

Podsećamo, pre dve godine maleni Luis postao je prava zvezda proslave kraljičinog platinastog jubileja, Kao i sva deca njegovog uzrasta bila plave krvi ili ne, on je tokom “Defilea zastava” počeo da se krevelji i pokriva uši i sve to na samo nekoliko koraka od svoje prabake, kraljice Elizabete II lično. Mališan je pravio svakakve smešne face, koje su za sekundu postale globalni hit.

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Kraljevski par će 29. aprila prolsaviti 13 godišnjicu braka u senci njene bolesti

 

Drugi, važan datum koji očekuje Kejt i Vilijama u aprilu je njihova 13. godišnjica braka koju će proslaviti 29. aprila. Ove godine, na žalost njihova godišnjica biće su senci teške bolesti s kojom se bori princeza od Velsa. Nema sumnje da će se Vilijam potruditi da godišnjicu obeleže na primeren način bez obzira na sve, jer je to ipak dan kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)