Zanimljivosti

ISPLIVAO VIDEO KEJT MIDLTON, PROMENA JE UPEČATLJIVA: Princeza od Velsa doživela transformaciju koja nikome nije promakla (VIDEO)

Fanovima nije promakao nijedan detalj.

10.04.2024 10:52

ISPLIVAO VIDEO KEJT MIDLTON, PROMENA JE UPEČATLJIVA: Princeza od Velsa doživela transformaciju koja nikome nije promakla (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljevska porodica poslednjih meseci prolazi kroz veoma težak period. Naime, nakon što je prvo kralj Čarls III objavio da ima kancer, isto je uradila i princeza od Velsa Kejt Midlton.

Sada više nego ikada, članovi dvora privlače pažnju javnosti, te se prati svaki njihov korak ili potez. Nakon što je Kejt objavila da ima rak, usledile su nove teorije zavere te su mnogi tvrdili da na snimku objave nije ona, da je naterana na priznanje te da se nešto čudno dešava sa princezom.

Profimedia

Kejt Midlton objavila je da ima rak

U jeku ovih informacija, isplivali su ponovo stari snimci voljene princeze, a fanovi ih šeruju na mrežama u milionskim brojevima. Jedan od snimaka je i onaj koji pokazuje promenu Kejt Midlton od perioda kada je ušla u kraljevsku porodicu, udajom za princa Vilijama, pa sve do današnjih dana.

 

 

Vidna je promena modnog stila, te od prosečne devojke postaje kraljica stila na koju se ugledaju dame širom sveta. Kao što je to svojevremeno bila Lejdi Di, sada je ovu ulogu preuzela Kejt. Ona je u međuvremenu promenila i frizuru koja deluje tako nonšalantno a uvek sa stilom. Haljine dostojne princeze deo su njenog svakodnevnog autfita, te uvek deluje stilizovano čak i kada ide u šetnju. 

Dok svi čekaju da se Kejt Vilijam ponovo pojavi u javnosti, nakon loših zdravstvenih prognoza, njeni stari snimci na kojima blista ponovo su popularni i izazivaju oduševljenje njenih obožavalaca širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)