Zanimljivosti

ŠOKANTAN PROPUST OBEZBEĐENJA KEJT MIDLTON: Svi govore o muškarcu koji se šunja oko princeze (VIDEO)

Svi su zbunjeno gledali u ove kadrove.

25.03.2024 10:10

ŠOKANTAN PROPUST OBEZBEĐENJA KEJT MIDLTON: Svi govore o muškarcu koji se šunja oko princeze (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Nakon što se princeza od Velsa Kejt Midlton oglasila i obelodanila da je teško bolesna i da ide na preventivnu hemioterapiju, oči celog sveta uprte su u nju. Analizira se svaki, pa i najmanji detalj vezan za nju a intersovanje javnosti ne jenjava iako su Kejt, ali i njen suprug i britanski prestolonaslednik princ Vilijam zamolili da se poštuje njihova privatnost. 

Osim najnovijeg snimka na kome je Kejt otkrila da boluje od kancera, pomno se analiziraju i raniji snimci princeze od Velsa. Reč je o njenim ranijim službenim posetama koje je imala širom Velike Britanije i tokom drugih aktivnosti. Jedan je posebno privukao pažnju javnosti.

Čak osam miliona ljudi pregledalo je ovaj snimak, a u odeljku za komentare na TikTok-u ispod njega ima više od 45.000. 

Tanjug/AP

Nedeljama se spekuliše o tome gde je i kako je Kejt Midlton

Naime, na ovom viralnom snimku su princeza i princ od Velsa koji na ulici govore sa nekim od zvaničnika protokola, a sve se dešava tokom neke od njihovih aktivnosti kao članova kraljevske porodice. Dok Kejt stoji nasred ulice, iza nje nonšalantno prolazi starac sa kesom u rukama. On se nije obazirao ni na Kejt, ni na Vilijama već se šetao kao da je sam na ulici. Ovakav skandalozan propust obezdeđenja Kejt i Vilijama izazvao je brojne reakcije javnosti. Član obezbeđenja je tek posle nekog vremena uočio ovog čoveka kada je on prošao pored svih njih. Na sreću, reč je o potpuno bezopasnom čoveku, mada je situacija mogla biti sasvim suprotna.

 

 

- Nije ni primetio Kejt i Vilijama.

- Kakav propust obezbeđenja, srećom pa je u pitanju bezopasan deka.

- Ovo deluje nemoguće, kao neki skeč.

-Toliko novca daju za obezbeđenje, a čovek je komotno prošao pored njih - samo su neki od brojnih komentara ispod snimka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)