Zanimljivosti

ISPLIVALI DETALJI O KEJT MIDLTON KOJI BACAJU NOVE SUMNJE: Evo šta je princeza uradila pre godinu dana (VIDEO)

Ceo svet iščekuje informacije iz kraljevske porodice, oni ćute.

18.03.2024 15:13

ISPLIVALI DETALJI O KEJT MIDLTON KOJI BACAJU NOVE SUMNJE: Evo šta je princeza uradila pre godinu dana (VIDEO)
Profimedia

Britanska ali i svetska javnost poslednjih nedelja je na nogama zbog neizvesnosti u vezi zdravstvenog stanja princeze od Velsa Kejt Midlton. Nagrađanja su brojna od kada je početkom januara otišla na operaciju. Dok se kuju teorije zavere, čini se da niko zapravo ne zna šta se dešava sa Kejt Midlton i u kojoj je fazi oporavka.

Kejt je već više puta pokazala koliko je snažna figura u kraljevskoj porodici, te je preuzela veliku odgovornost kada se desio skandal u porodici izlaskom memoara princa Harija. Tada im je ugled bio veoma poljuljan, ali čini se da je to samo mali problem naspram ovog požara koji se sada širi nizom glasina i spekulacija. 

Profimedia

Kejt Midlton oduvek je brinula o imidžu kraljevske porodice

Naime, u februaru prošle godine Kejt je povukla radikalan potez kako bi barem nekako uspela da spasi ugled porodice nakon brojnih skandaloznih tvrdnji princa Harija koje je tada izneo u javnost. Popularnost Kejt Midlton naglo je opala nakon objavljivanja memoara. To joj se nimalo nije dopalo, posebno kad se zna da je 2011. nakon udaje za princa Vilijama uživala čak 60 odsto podrške Britanaca. U želji da povrati imidž, ona je pored tima stručnjaka angažovala i eksperta za marketing i brendiranje Alison Korfild koju je zaposlila kao njena lična asistentkinja.

- Ono što Kejt radi vrlo je jasan znak da ima velike ambicije na novoj poziciji koja joj daje i veću ulogu u samoj kraljevskoj porodici. Uloga naslednika ili supruge prestolonaslednika donosi brojne mogućnosti, ali i odgovornost, jer predstavlja monarhiju ne samo u zemlji već i širom sveta. Ona već ima jasan plan i bio joj je potreban samo tim da svoje zamisli sprovede u delo – rekao je tada izvor za britanske medije. 

Kejt je mnogo toga radila kako bi prikrila ono što se dešavalo na dvoru, a nikada nije dozvolila da prikanterije iz njenog braka sa princem Vilijamom isplivaju u javnost. Upravo zbog toga je i čudno što sada dopušta da se stvari ovako otrgnu kontroli. Međutim, da li ste znali da i Kejt zna da drži "konce u rukama" i ima kontrolu nad Vilijamom? Čini se da je njen uticaj na muža vrlo značajan i da ona to čini diskretno, dozivajući ga punim imenom što je učinila nekoliko puta na njihovim pojavljivanjima u javnosti. Na TikToku se pojavio snimak gde ga ona doziva par puta, a Vilijam se bez pogovora odaziva.

 

 

Ovako uzorna princeza koja brine o svakom detalju da dopusti da nedeljama ceo svet priča o najcrnjem scenariju u koji su upleteni i članovi kraljevske porodice deluje potpuno nerealno. Maltene polovina javnosti spekuliše kako je princeza od Velsa u komi, neki da je čak i mrtva, a društvene mreže gore od brojnih teorija zavera i pitanja šta se dešava sa Kejt Midlton.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)