Zanimljivosti

NOVI DETALJI DRAME SA BRITANSKOG DVORA: Kejt prolazi kroz pakao kao nekad princeza Dajana!

U ovom vrlo osetljim trenutku Kejt se okrenula porodici i gotovo svaki dan kuva za decu i muža.

17.03.2024 11:30

NOVI DETALJI DRAME SA BRITANSKOG DVORA: Kejt prolazi kroz pakao kao nekad princeza Dajana!
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednjih dana oči celog sveta su uprte u britanski dvor. Nakon skandala sa fotošopiranjem slike i odgovornosti koju je na sebe preuzela Kejt Midlton, usledile su nove spekulacije. Na spoprnoj i do detalja analiziranoj fotografiji primećeno je da princeza od Velsa ne nosi burmu, a venčani prsten je nestao i sa prsta princa Vilijama.

To kao da je bio signal za eksploziju novih tračva i teorija zavera kako Vilijam i Kejt navodno uopšte više nisu zajedno. Ponovo je podgrejana priča o navodnoj aferi britanskog prestolonaslednika sa udatom markizom Sarom Rouz Hanberi.

Credit: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ Vilijam je zabrinut za suprugu zbog svega što se dešava oko njihovog braka poslednjih dana

 

Tužna princeza

Kako piše Sandej tajms pozivajući se na izvore bliske dvoru, princ i princeza od Velsa su očajni i smatraju da su spekulacije oko njihovog braka bile okrutne.

Prema rečima bliskog prijatelja kraljevskog para Kejt i Vilijam su se nadali i očekivali da će njihov zahtev za privatnost biti poštovan.

- Nije da nisu mislili da će biti mnogo spekulacija i interesovanja, ali su bili uvereni da će im ljudi dati prostor koji su tražili - rekao je on. 

Oglasila se i prijateljica princeze od Velsa koja je želela da ostane anonimna i koja tvrdi da Kejt nije sređivala fotografije, iako je preuzela odgovornost.

- Kejt nije rekla svom timu da je to uradila, ali ona je izašla u javnost, kazala  da se izvinjava i preuzela odgovornost na sebe. Kad pogledate šta se sve radi sa fotografijama i koliko se dorađuju potez svetskih agencija koje su povukle sliku je bio krajnje licemeran prema Kejt - rekla je njena prijateljica. 

Profimedia

Kejt se okrenula porodici čak i kuva za decu i muža

 

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici u ovom vrlo osetljim trenutku Kejt se okrenula porodici i gorov svaki dan kuva za decu i muža.

- Zbog toliko teorija zavera koje kruže društvenim mrežama i zadiranjem u njihove privatne živote Vilijam je zabrinut za ženu. Kejt doživljava ono kroz šta je Dajana prošla, pa ne čudi što je on zabrinut za suprugu - rekao je za Sandes tajms izvor blizak kraljevskom paru. 

Ovaj izvor tvrdi da bi u nekom trenutku i sama princeza od Velsa mogla u nekom trenutku da izađe u javnost i progovori o svom oporavku nakon operacije stomaka. 

Prema rečima ovog izvora Kejt je  "veoma tužna"  što je fotografija nje i dece podigla toliku buru u celom svetu. Međutim, uprkos svemu što se dešavalo očekuje se da će članovi kraljevske porodice i dalje tradicionalno objavljivati nove fotografije za obeležavanje rođendana svoje dece. Upravo to bi se moglo dogoditi 23. aprila na rođendan princa Luisa, ali još uvek nije poznato da li će ga slikati sama Kejt ili će angažovati profesionalog fotografa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)