Ispovesti PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!" 06:40
Brak i veze MLADA JE NA SVOM VENČANJU DRUGARICI ZABRANILA DA SPAVA SA OVIM MUŠKARCEM: Ona je nije poslušala, izbio SKANDAL! 14:45
Ispovesti ZA ŽENINU AFERU SAM SAZNAO OD NJENE DRUGARICE: Po raspadu našeg braka uselila mi se u kuću, a onda sam otkrio istinu! 20:15
Zanimljivosti SLAVNA PEVAČICA JE S 23 GODINE UPUCANA S LEĐA: Jedva je dopuzala do recepcije, izgovorila ime ubice i preminula! 05:35
Strast PRVE BRAČNE NOĆI SMO SPAVALI S NAŠOM DEVERUŠOM: Nije nam bio prvi put, OVO najviše volimo da radimo 19:04
Zanimljivosti MILENA POPOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ LEŽI NA SRCU: U njenim rečima mnogi će se prepoznati! (FOTO) 17:31
Ispovesti OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari" 21:00
Moda KUPILA JE HALJINU KOJA NJENOJ DRUGARICI STOJI SAVRŠENO: Kada je probala, došlo joj je da plače pred ogledalom, ovome se nije nadala (VIDEO) 15:36
Telo OBUKLA JE CRNE HELANKE NE SLUTEĆI KATASTROFU: Opuštena šetnja s prijateljicom pretvorila se u noćnu moru zbog detalja na njenoj pozadini! (FOTO+VIDEO) 21:00
Zanimljivosti NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Marijana Mateus u providnoj haljini sa dubokim šlicem pokazala više nego što je trebalo! (FOTO) 15:00
Zanimljivosti PLJUNUO JE U LICE DEVOJCI NE SLUTEĆI KAKAV PAKAO GA ČEKA: Njena osveta bila je surova, 15 godina mu je zagorčavala život na svakom koraku! (FOTO+VIDEO) 10:00
Vežbanje ATRAKTIVNA PLAVUŠA OTKRILA ŠTA RADI U TERETANI I ZGROZILA JAVNOST: Govorila je o vežbanju, a onda otkrila detalj koji je zaprepastio (VIDEO) 18:01