Ispovesti

PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!"

Jedna žena iako je imala beskrajno poverenje u svoju stariju drugaricu, pokazalo se da greši, sada je i njen brak na testu.

18.10.2024 06:40

PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!"
Shutterstock

Većina ljudi veruje svojim prijateljima i deli sa njima najdublje tajne. Nažalost, jedna žena je na težak način naučila da to poverenje može biti iznevereno. Nakon što je priznala bliskoj prijateljici, koja je prilično starija od nje, da ima aferu, više ništa nije bilo isto kao pre. Njena tajna je otkrivena njenoj ćerki i to od strane te iste prijateljice, koja je i sama bila uključena u brojne prevare tokom godina.

- Poverila sam se starijoj ženi da imam aferu, jer sam joj potpuno verovala, s obzirom na to da je i sama bila u braku i imala brojne tajne veze. Međutim, ona se jednom prilikom naljutila na mene i mojoj 16-godišnjoj ćerki ispričala sve moje najdublje tajne, uključujući i detalje koje je preuveličala, što je moju ćerku dovelo do očaja - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i The Sun.

pexels.com

Poverila se starijoj prijeteljici, nije mogla da zamisli da bi ona odala njene tajne

Nakon što je razgovarala sa ćerkom i objasnila većinu situacija, žena je priznala da njen muž ne zna za aferu, ali se boji da sumnja i da bi mogao saznati.

- Sada se suočavam sa teškom odlukom da li da priznam mužu sve rizikujući razvod, ili da nastavim da ćutim i molim se da sve ovo prođe. Kriva sam i osećam se užasno što sam dopustila da se ovo dogodi, ali moj brak, koji traje više od 28 godina, je skoro 14 godina bez intimnih odnosa. Nemam opravdanje, ali ne znam kako dalje - objasnila je ona i pozvala pratioce na forumu za savet.

shutterstock.com

Sad je njena ćerka saznala sve mamine mračne tajne

Priča je privukla veliku pažnju korisnika na Mumsnetu, a komentari su dolazili sa različitim savetima i mišljenjima.

- Moraš reći suprugu, jer ako to ne učiniš, taj teret će pasti na tvoju ćerku.

- Ne možeš ostaviti ćerku da nosi teret znajući ovo i krijući to od svog tate. To će biti izuzetno emocionalno štetno. Moraš staviti ćerku na prvo mesto i priznati sve svom mužu.

- Razmisli o zakazivanju termina za savetovanje za tebe i muža. Reci mu tamo.

- Budi iskrena i izvini se ako osećaš potrebu - savetovao ju je jedan od korisnika, ističući da je važno da ne nosi teret krivice, ako zaista nije potrebno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)