Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 16:01
Ispovesti PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!" 06:40
Ispovesti BACILA JE POGLED NA PORUKE KOJE JE DOBIJAO NJEN MUŽ I ZANEMELA: "Kada sam videla sa kim se dopisuje, došlo mi je da vrisnem!" (FOTO) 21:00
Zanimljivosti KOMIČAR KOGA OBAŽAVAJU SRBI KRIJE VELIKU TAJNU: Nepoznati detalji iz života glumca koji je proslavio Mister Bina! (FOTO+VIDEO) 17:00
Zanimljivosti NEKE TAJNE NE TREBA GOVORITI NIKOME: Tanja se poverila Mariji i uzdrmala prijateljstvo dugo 5 decenija! 19:01
Strast MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!" 20:57
Ispovesti DOBILA JE PROMOTIVNI DNK TEST I URADILA GA IZ ŠALE: Nije otkrila samo šokantnu istinu o svom ocu, već je u sve bio umešan i jedan mladić (FOTO) 20:00
Roditeljstvo DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRIVA KAKO IZGLEDA RADITI ZA MILIONERE: "Da mi je ovo neko ranije rekao, nikad ne bih poverovala!"(FOTO+VIDEO) 20:00
Ispovesti POSLE 11 GODINA BRAKA SAZNALA JE ŠOKANTNU ISTINU O SUPRUGU: Stigla joj je pošta od njegove bivše, a onda je klupko počelo da se odmotava 20:00
Zanimljivosti OVA ŽENA ŽIVI U KUĆI STAROJ 102 GODINE I IMA TAJNA ZAKLJUČANA VRATA: Skupila je hrabrost da ih napokon otvori, evo šta su prethodni vlasnici godinama skrivali (FOTO+VIDEO) 17:00
Brak i veze MUŠKARCI SU OTKRILI ŠTA RADE KADA IM NEDOSTAJETE: Za jednu naviku su svi mislili da je samo žene imaju, međutim, sada je jači pol potpuno raskrinkan (VIDEO) 19:08
Roditeljstvo PLATILA JE ĆERKI 450 EVRA DA IZAĐE SA 100 MUŠKARACA: O potezu ova majke bruji internet, evo šta se desilo posle brojnih sastanaka (VIDEO) 20:00