Brak i veze

8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život!

Njegovu izdaju je teško rečima opisati.

28.10.2024 16:01

8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život!
Shutterstock

Kada je upoznala Maksa, Lili je imala 21 godinu. Odmah je pala na njegov šarm, i osam godina veze je proletelo za tren. Sve vreme je mislila da je Maks stariji od nje sedam, osam godina, a onda je doživela najveši šok u životu kad je otkrila da je on lagao i da je čak 25 godina stariji od nje.

U postu koji je objavila na Redditu, Lili je opisala kroz kakav pakao je prošla.

- Prva crvena zastavica je bila njegovo izbegavanje da mi otkrije svoje godine. Kada sam ga pitala koliko godina ima, on je uzvratio kontrapitanjem: A šta ti misliš? Ja sam mislila da ima između 28 i 30 godina, i on se samo nasmejao. Kada sam ga pritisla, konačno je priznao da ima 36 godina. Razlika od sedam do 10 godina je bila u redu za mene, dok je 15 bilo previše - priča Lili.

Nakon nekoliko svađa bili su pred raskidom i dok je Maks bio odsutan Lili je slučajno pronašla njegovu krštenicu i zanemela - on je u stvari imao 46 godina kada su se upoznali!

Shutterstock

Bila je šokirana kad je otkrila istinu

- On je 25 godina stariji od mene, stariji je od moje majke. Nemam reči da opišem koliko mi se zgadio, osećam se povređenom i iskorišćenom. Kada sam videla da u krštenici piše da je rođen 1970. godine nije mi bilo dobro. Lagao me je godinama, očigledno nikad nije ni mislio da mi kaže istinu. Sada sve dovodim u sumnju. Ko zna kakve još tajne krije, da li ima porodicu, da li je kriminalac. Bila sam zaslepljena, i mnogo sam razočarana. Nemoguće da se ovo stvarno desilo - priznaje ona.

Sasvim očekivano, ljudi su joj u komentarima savetovali da beži koliko je noge nose.

- Ne bih se suočavala sa njim. Veza je gotova. Ne možete bilo šta da dobijete od ovoga. Kao što ste i rekli, on može da bude opasan... Ko je on zaista? Laže vas sve vreme, ko zna šta još skriva - glasio je jedan od komentara, prenosi Dejli Mejl (Daily Mail).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)