Brak i veze

ZALJUBILA SAM SE U NJEGA POSLE 15 MINUTA, A ON NIJE REKAO NI REČ! Svi misle da sam jurila doktora, a istina je drugačija

Njihova ljubavna priča je sve samo ne klasična.

26.10.2024 23:10

ZALJUBILA SAM SE U NJEGA POSLE 15 MINUTA, A ON NIJE REKAO NI REČ! Svi misle da sam jurila doktora, a istina je drugačija
Facebook/Quinn Everly

Kada je Everli prvi put videla Aleksa, radila je kao striptizeta u jednom klubu u Melburnu, a on je bio samo jedna od uobičajenih mušterija. Međutim, petnaestominutni ples u krilu je zauvek promenio njihove živote.

- Prvi put smo se videli pred kraje jedne od mojih napornih noćnih smena. Bilo je četiri sata ujutru i već sam bila umorna kada sam ga primetila. Prišao mi je i tražio ples u krilu. Osećala sam neobičnu privlačnost, ali nisam previše obraćala pažnju na to. Odradila sam 15 minuta plesa, za to vreme uopšte nismo progovarali i on mi je na kraju platio 200 dolara - priča Everli.

Ona je striptizom počela da se bavi da bi sakupila novac za završetak studija. U međuvremenu je diplomirala i upisala doktorske studije.

- Tri meseca kasnije Aleks se ponovo pojavio u klubu. Odmah sam ga primetila, prišla sam mu i tražila da me odvede u izdvojenu prostoriju za ples. Ovoga puta smo sve vreme pričali. Bio je iznenađujuće sladak i ispostavilo se da oboje imamo slična interesovanja. On je privodio kraju studije medicine, a ja sam spremala doktorat takođe na medicini. Posle toga je on postao "stalna mušterija", dolazio je tri, četiri puta nedeljno u klub - objašnjava ona.

Shutterstock

Njih dvoje su se venčali 2019. godine, a mnogi misle da je samo želela da upeca doktora

 

- Kako se naša veza razvijala, sve češće smo se viđali van kluba. Veoma brzo smo shvatili da je ovo ono što oboje želimo i počeli smo da živimo zajedno u januaru 2018, a već u novembru 2019. smo se venčali. U tom periodu on je završio specijalizaciju, a ja sam doktorirala. Međutim, odlučila sam da ne jurim akademsku karijeru i da ostanem u industriji sadržaja za odrasle. Otvorila sam OnlyFans nalog i počela da zarađujem mnogo para. Nije više imalo smisla da on radi kao doktor. Zato je dao otkaz i postao moj asistent - kaže Everli.

Mnogi misle da je samo želela lekara.

- Ono što je najsmešnije je da svi koji nas ne poznaju misle da sam ja sponzoruša koja je uhvatila lekara. A ne znaju da ja imam doktorat i da zarađujem mnogo više novca od njega, i da on u stvari, radi za mene - kroz smeh je zaključila Everli, prenosi Metro.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)