Ispovesti

POSLE 20 GODINA BRAKA OTKRILA SAM BOLNU ISTINU! Ćerke mi neće oprostiti, a muž tek...

Mnogo godina je prošlo, a ona je tek sada shvatila šta joj se dopada.

12.10.2024 23:15

POSLE 20 GODINA BRAKA OTKRILA SAM BOLNU ISTINU! Ćerke mi neće oprostiti, a muž tek...
Schutterstock

Nakon 20 godina braka jedna žena je spoznala pravu istinu o sebi. Naime, bile su joj potrebne dve decenije da shvati da ipak više voli žene nego muškarce. U svojoj ispovesti navela je da su počele da joj se sviđaju žene i da to uopšte nije očekivala. Zapravo, ona je sa još od tinejdžerskih dana, bili su verni jedno drugom i nikada nisu eksperimentisali, već su bili prava, tradicionalna porodica.

Godine su prolazile, a nju je mučilo jedno - osećaj da voli žene. Sada kada je to konačno priznala samoj sebi, ne zna kako da kaže svom partneru. Takođe, postoji veliki problem i zato što oni imaju dve ćerke, pa se ona plaši da im ne sruši idealnu sliku o sebi.  

- Osećam da bi ih to uništilo i da bismo zbog toga svi bili u lošim odnosima, a možda je i nepotrebno jer ne planiram ništa da uradim po tom pitanju - navela je ona u svojoj ispovesti, piše Mirror.

Shutterstock

Žena je shvatila da voli  žene i sada ne zna kako to da kaže mužu

Međutim, rekla je i da se istovremeno oseća kao da sputava deo sebe, i navela da su kao porodica svi veoma otvoreni, kao i da prihvataju različitosti.

- Želim da moje ćerke mogu bilo šta da mi kažu, pa da li je pametno ovo skrivati? - zapitala je ona čitaoce popularnog britanskog portala.. 

Savet koji joj je dat bio je da se s pravom brine da bi to izazvalo pitanja i dalje probleme, ali to je samo zato što postoji toliko zabluda o biseksualnosti.

Takođe, ljudi masovno navode da seksualnost nije nešto što se može gurnuti pod tepih i savetovali su je da kaže svojoj porodici jer je nepravedno suzdržavati se od osećanja.

Ponekad, ona ima fantazije o ženama, ali se još uvek trudi da to prikrije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)