Brak i veze

MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA NATAŠOM, ALI ISTINA JE BILA 4 PUTA STRAŠNIJA: Zar je moguće da ovo nije videla 10 godina?!

Jedna razglednica je potvrdila njene najcrnje sumnje.

27.09.2024 23:30

MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA NATAŠOM, ALI ISTINA JE BILA 4 PUTA STRAŠNIJA: Zar je moguće da ovo nije videla 10 godina?!
Schutterstock

Kada se udala, ona je čvrsto verovala da će njen brak trajati zauvek i da će ispuniti pravilo "i u dobru i u zlu". Međutim, Kada je pukim slučajem otkrila da njen muž vodi dvostruki život, njen ceo svet se srušio i ona se suočila sa najvećom izdajom u životu.

Žena, koja se predstavila kao Belinda je u postu na Redditu opisala kako je otkrila muževljevu preljubu.

- Moj muž Edi često putuje zbog posla, obično je kući šest dana, a na putu osam dana, i to je bio ogroman izazov za odgajanje naših ćerki. Jednom prilikom sam tražila knjigu koju bih mogla da čitam, i kada sam je otvorila ispala je razglednica za Dan očeva. Na njoj je pisalo: "Tati, srećan Dan očeva, voli te Nejt". Prva reakcija mi je bila da je knjiga sigurno pozajmljena od komšija, ali imala sam osećaj da nešto nije u redu - priča ona i nastavlja:

Shutterstock

Ne može da se oporavi posle njegove izdaje

- Kada se Edi vratio s puta, suočila sam se sa njim i počela sam da ga ispitujem o Nejtu. Edi je počeo da menja izraze lica i odmah se slomio i priznao da je Nejt njegov sin. Mislila sam da je činjenica da krije vanbračno dete sve što je uradio, ali istina je bila mnogo razornija. Ispostavilo se da on u drugom gradu već 10 godina živi sa izvesnom Natašom, koja je i majka njegovog vanbračnog sina. Tu se nije zaustavio već mi je rekao da je odlučio da me napusti da planira da se preseli kod Nataše. Bila sam šokirana i totalno uništena.

Belinda kaže da joj nikakva uteha nije bila Edijeva rečenica da će voditi računa o našim ćerkama. Na kraju, kada je prošla prvobitna zapanjenost, odlučila je da preko Fejsbuka kontaktira Natašu i pošalje joj slike Edijeve "druge porodice", kako bi io ona znala s kim živi, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)