Brak i veze SLUČAJNO SAM OSTAVILA UPALJEN BEBI-MONITOR U SPAVAĆOJ SOBI, A MUŽ JE OSTAO KOD KUĆE! U jednom trenutku sam mu čula zavodnički glas, nisam mogla da verujem šta radi! 22:00
Strast ŽENA GA JE PRATILA I UHVATILA GA U STANU S LJUBAVNICOM: Pozvala je policiju i taj ugledni direktor je odmah uhapšen - u ovoj zemlji se zbog švrljanja robija GODINAMA! 22:30
Brak i veze MUŽ JE STALNO RADIO DO KASNO, PRATILA SAM GA I SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM VIDELA S KIM SE VIĐA: Istina je bila gora od preljube! 21:40
Strast POČELA JE DA ME LJUBI I SKIDA ODEĆU, A ONDA SAM SHVATIO DA IMAM OGROMAN PROBLEM: Ostavio sam je NAGU i pobegao, sada ne znam kako da devojci kažem istinu! 19:25
Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Brak i veze ČIM JE SELA U NJEGOVA KOLA, ODMAH JE ZNALA DA JE DEČKO VARA: Jedan od najluđih načina da otkrijete preljubnika, kako je ovo primetila? (VIDEO) 22:25
Strast PORUKA OD NEPOZNATOG MUŠKARCA MI JE UNIŠTILA VEZU, A ONDA ME JE ZVALA NJEGOVA SUPRUGA: Ovo nije ni u snovima očekivala, totalni šok! 21:50
Strast ČIM JE SAZNALA DA JOJ JE DEČKO OŽENJEN, POKUCALA JE NA VRATA NJEGOVE SUPRUGE: Usledila je šokantna reakcija, tome se nikako nije nadala - SVE JE SNIMLJENO! (VIDEO) 14:20
Strast ANA SE UVEK PITALA ZAŠTO JE NAJBOLJI DRUG NJENOG MUŽA IZBEGAVA: A onda je videla jednu fotografiju i shvatila šta suprug 10 godina krije od nje! 08:30
Strast RUBI PROGOVORILA O ŽURKAMA S ORGIJAMA! Evo šta se stvarno tamo dešava - ljudi ni ne sanjaju kako izgleda moj život! 21:50
Strast USRED NOĆI SAM UHVATIO SUPRUGU SA TIM PREDMETOM U RUKAMA: Odmah sam znao da me vara i to ne sa bilo kim - krila je od mene 10 godina! 23:05
Strast SPAVALA SAM SA 18 GODINA MLAĐIM DRUGOM MOG PASTORKA, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA ME JE RASTURILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo uradio 21:20