Brak i veze BIO SAM U SAVRŠENOJ VEZI, A ONDA ME JE ŽENA OSTAVILA i rekla mi da sin nije moj! Mislio sam da ne može da bude gore, a onda sam dobio još teži udarac! 23:50
Sex MUŽ ME VARA I ZBOG TOGA SAM PRESREĆNA! Čvrsto sam ga zagrlila, on je bio posramljen, a tražila sam mu samo JEDNU stvar 20:05
Sex MUŽ MI JE DOZVOLIO DA SPAVAM S DRUGIM MUŠKARCEM: A onda je stigla poruka koja me je zapanjila 21:50
Sex ČIM SAM OTVORIO ORMAR SA SVOJOM ODEĆOM, ZNAO SAM DA ME SUPRUGA VARA! Jedna sitnica je otkrila šta godinama krije od mene 21:20
Brak i veze MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA NATAŠOM, ALI ISTINA JE BILA 4 PUTA STRAŠNIJA: Zar je moguće da ovo nije videla 10 godina?! 21:30
Sex DRAGO MI JE ŠTO JE MOJ MUŽ UMRO I ŠTO SAM GA PREVARILA 5 DANA PRE SMRTI: Dok sam ga ja mrzela, ostali su ga obožavali 20:40
Sex BIO SAM ODUŠEVLJEN KAD SAM UHVATIO DEVOJKU U PREVARI! Sve se desilo u kupatilu, a jedna stvar me je ŠOKIRALA 21:20
Sex ČIM SAM VIDEO ŽENINU TETOVAŽU, ZNAO SAM DA ME VARA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ovaj crtež mi je uništio brak! 21:00
Sex MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA, ALI ISTINA JE JOŠ GORA! Kad sam otkrila šta on radi dok sam ja na poslu, prestravila sam se 14:00
Sex SERIJSKI PRELJUBNIK PORUČIO ŽENAMA, 7 ZNAKOVA DA VAŠ PARTNER IMA LJUBAVNICU: Svaka od vas može da ih vidi, ako hoće! 20:50
Sex MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao! 21:15