Brak i veze

POTPISALI UGOVOR O PRAVILIMA U BRAKU: Osim obaveza u kući, tiče se i INTIMNIH ODNOSA - evo kada može da joj gleda TELO

Ona se inače bavi i snimanjem filmova za odrasle.

25.09.2024 22:51

POTPISALI UGOVOR O PRAVILIMA U BRAKU: Osim obaveza u kući, tiče se i INTIMNIH ODNOSA - evo kada može da joj gleda TELO
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rouzi Morel i Markus Vajt su stavili na papir šta očekuju jedno od drugog. Imali su sastavljen ugovor kako bi osigurali da njihova veza bude bez svađa. Njihov potpisani sporazum pokriva svaki aspekt njihovog života, od kućnih poslova i finansija do seksualnih potreba.

Prema ugovoru, Rozin posao je da obavlja sve kućne poslove, kao što su pranje, kuvanje i pospremanje - dok je održavanje domaćinstva Markusova odgovornost.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rouzi je sa partnerom sastavila pravila

- Možda postoje stvari koje oboje radimo sa kojima nismo zadovoljni. Tako da pitanja koja se stalno pojavljuju mi navodimo ta pitanja u ugovoru i šta očekujemo jedno od drugog. Mi smo veoma neobičan par, i bilo kakva vrsta odnos koji gradite, potrebno vam je jasno razumevanje šta očekujete jedno od drugog. To je samo napisano i to je dobra vežba za svakoga - rekla je ona i dodala:

- Mi jednostavno smatramo da je ovo prirodan način vođenja odnosa. Želimo da rešimo probleme u korenu. Iskrenost je srž svakog odnosa, tako da ugovor to olakšava. Najveći deo ugovora se odnosi na to kako utičemo jedno na drugo i sve stvari koje iritiraju jedno drugo godinama, ali mi želimo da to rešimo.

Ona se takođe bavi i snimanjem filmova za odrasle.

- Dakle, jedan od naših dogovora je da ću pustiti Markusa da pogleda moje telo kada treba da samozadovoljava - navela je.

Shutterstock

Takođe, Rouzi snima intimne odnose

Ali, ako se desi najgore i ako bilo ko od njih ne poštuje svoja pravila i veza se raspadne, ugovor obezbeđuje nesmetan raskid. Imaju zasebne banke i spisak svega što poseduju tako da ako se ikada raziđu, nema sporova, navodi Mirror.

Izvodi iz ugovora Rozi i Markusa:

  • Posvećeni smo 100% i iskreni u svakom trenutku, čak i ako je to nešto što je teško reći ili čuti. 
  • Posvećeni smo potpunom rešavanju svakog pitanja koje se pojavi u našem odnosu do te mere da smo oboje potpuno zadovoljni rešenjem. Ovo uključuje sve, od trivijalnih stvari kao što je neko neuredan, do najdubljih pitanja poput onoga što zaista želimo i očekujemo jedni od drugih.
  • Posvećeni smo tome da podržimo sve što drugi žele da urade u svom životu, koliko smo u mogućnosti. Na primer, čak i u ekstremnom slučaju da želimo da se razdvojimo i započnemo nove veze, podržavali bismo jedni druge u tome i davali naše blagoslove.
  • Svako od nas ima sopstvenu imovinu i bankovne račune, tako da niko nema pravo na imovinu drugog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)