Ispovesti IMAM 27, A DEVOJKA 25 GODINA, a odnose izbegava kao da nam je 80! Njeno objašnjenje me svaki put dovede do ludila! 23:40
Ispovesti SPAVALA SA VIŠE OD 1.000 MUŠKARACA ZA 24 SATA: Do detalja je opisala KAKO, a njene reči nakon akcije zabezeknule ljude! 14:50
Ispovesti MI SMO SIJAMSKE BLIZNAKINJE, IMAMO JEDAN POLNI ORGAN, ALI JA VOLIM MUŠKARCE, A ONA ŽENE: Ove devojke progovorile su o svemu, pa i o intimnim dodirima! 21:31
Ispovesti NEVINA SAM - ja sam Marina i imam skoro 30 godina: Javno ispričala najintimniju tajnu - OVO me je nateralo na drastičan korak 23:30
Odrasli OVO VOĆE ČINI ČUDA - ako ga pojedete pre spavanja rešiće vam veliki problem! Muškarci će se posebno oduševiti 20:40
Ispovesti KAKO DA NATERAM DEVOJKU DA MI URADI ONO ZA ČIM ČEZNEM VEĆ GODINU DANA?! Muškarac lije suze jer devojka odbija da ga zadovolji onako kako on želi! 00:10
Brak i veze POZVALA JE DRUGARICU NA VIDEO POZIV I OKRENULA KAMERU DESNO - ova se sledila kada je videla nagog muškarca! A onda je pomerila levo... Nisu bili sami (VIDEO) 19:30
Vesti PIJANA BRITANKA IZAZVALA HAOS NA TAJLANDU - pokušala je da ima intiman odnos na javnom mestu, a tek onda je usledila drama! Slomio se stakleni sto, došla je policija! 23:55
Ispovesti MUŽ ME JE PREVARIO PRE DVE GODINE I SADA MI JE BIO SUMNJIV! Izašao je s našom bebom i ja sam ga pratila - a onda sam videla šta radi s tom ženom pred našim detetom! 22:45
Odrasli UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA JEZIVU ISTINU ŠTA JOJ JE MAJKA RADILA S DEČKOM: Priznala mi je da su bili intimni dok sam bila u istoj prostoriji s njima, a onda je došlo ono NAJGORE! 14:15
Ispovesti DOBILA JE VIŠE OD 45 NAGRADA ZA UMEĆE U KREVETU: U jeku slave je zbog OVOGA odlučila da ne spava sa muškarcima 00:10
Strast NUDE JOJ 950.000 EVRA DA URADI SAMO JEDNU STVAR PRED KAMERAMA! Mnoge bi pristale bez razmišljanja, ali ona neće ni da čuje 23:10