Ispovesti DOŠLA SAM RANIJE I ZATEKLA MUŽA U KADI SAMOG: Od onoga što je sam sebi radio pošla mi je para na uši, a OBEĆAO je da neće 23:30
Ispovesti PODELILA SAM LOKACIJU I REKLA - pustite me da vas zadovoljim: Osam sati su čekali u redovima ispred mog stana, a reakcija roditelja je ŠOK! 22:50
Brak i veze NOVO ISTRAŽIVANJE PATOSIRALO - kada dožive OVO, žene odmah švrljaju, jedno je presudno za aferu! 21:50
Ispovesti UVEČE IMAM ODNOSE, UJUTRU SE NE SEĆAM! S 50 godina se zaključavam da ne budem intimna sa nekim - sve zbog OVE BOLESTI 10:22
Ispovesti SVAKI PUT NAKON ODNOSA SA DEVOJKOM TRČIM U KUPATILO: Uhvatila me je kako radim OVO, osećam se nenormalno! 23:15
Ispovesti OSOBE SA PSIHIČKIM POREMEĆAJEM POŠTUJU OVO PRAVILO U INTIMNIM ODNOSIMA: Devojka koja boluje od retkog poremećaja otkriva SUROVU ISTINU! 22:30
Ispovesti SELA SAM PORED STRANCA U BIOSKOPU - sve je počelo stiskanjem noge uz njegovu: Pred svima sam spustila ruku i uradila nešto što nikada dosad nisam! 22:05
Horoskop OD NJIH NEMA GORIH U KREVETU: Ovi znakovi imaju 0 strasti u sebi, ko je spavao sa njima - sutradan se POKAJAO 09:01
Ispovesti SPAVALA SAM SA 100 MUŠKARACA I NIJEDAN NIJE PRIMETIO DA IMAM DVA POLNA ORGANA! Ispovest ove mlade žene pomera granice, jedno njeno iskustvo je posebno šokantno! 23:05
Ispovesti BIVŠI DEČKO JE IMAO NEOBIČAN ZAHTEV - PLATIO MI JE, a ja sam se skinula i uradila TO: Ne kajem se, zaradila sam MILIONE 22:40
Strast NISAM PREDATOR, NEGO UČITELJICA: Devojka (25) koja je spavala samo sa tinejdžerima tvrdi da su od nje naučili VAŽNU lekciju 09:51
Strast OTAC TROJE DECE UČESTVUJE U TAKMIČENJU U INTIMNIM ODNOSIMA: Žena ga podržava da u svakoj rundi ZASIJA, a ovo su uslovi za učešće! 08:30