Strast OVO ŽENE MORAJU DA URADE ODMAH NAKON INTIMNOG ODNOSA! Potreba se može javiti i tokom vođenja ljubavi - nikako je ne ignorišite! 22:45
Ispovesti ŽENA JE UŠLA U KUĆU, A JA SAM ODMAH ZNAO DA ME JE PREVARILA! Nosila je dokaz, ali to nije bilo sve - sve se dogodilo sa DVE najbliže osobe! 20:40
Ispovesti MUŽ JE POZVAO SVEKRVU DOK SMO VODILI LJUBAV I GLASNO UZDISALI! U najvećem zanosu čula sam njen glas - pravdala se na najgluplji način 23:20
Ispovesti VIŠE NE MOGU DA BUDEM INTIMAN SA ŽENOM JER SE UGOJILA - I TO MNOGO! Kako da joj to kažem, osećam se kao najgroznija osoba na svetu?! 23:10
Brak i veze PRE 3 DECENIJE PAROVI SU BILI INTIMNI 64 PUTA GODIŠNJE! A tek da čujete koliko često to rade danas 11:40
Strast OVA ŽENA JE SPAVALA SA MUŠKARCIMA IZ ČAK 46 ZEMALJA, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Oni su najbolji u krevetu, a evo koji su najgori: "Perite ruke, fuj ste!" 21:40
Ispovesti DOK SAM IMALA ODNOS SA MOMKOM, TRAŽIO MI JE DA IZGOVORIM JEDNU REČ: Nisam znala gde se nalazim ni šta me je snašlo! 10:39
Ispovesti OTVORILA SAM ŽENINU TORBU I SLUČAJNO U DŽEPU NAŠLA SKRIVENU PORUKU: Opet mi je to uradila iako imamo dete, opraštala sam joj triput! 23:05
Brak i veze POLOVINA LJUDI RIZIKUJE OZBILJNU INFEKCIJU ZBOG ŠTETNE NAVIKE TOKOM INTIMNIH ODNOSA - da li i vi ovo radite? Pazite se, može biti opasno! 22:30
Ispovesti STANA JE MILOVANU PRVE BRAČNE NOĆI PRIZNALA NEŠTO ZBOG ČEGA JE PREBLEDEO: Ono što je usledilo zaprepastilo je članove obe porodice! 08:31
Brak i veze MLADOŽENJA JE PRED SVIMA OTKOPČAO ŠLIC I POKAZAO KAKO SE SPREMIO ZA PRVU BRAČNU NOĆ - mlada ne zna šta je čeka, svi su pokrili oči jer je na nezgodom mestu PORUKA 15:09
Ispovesti DOŠAO SAM RANIJE KUĆI i zatekao majku u krevetu: Ali nije bila sama i sad ne mogu da oporavim od onoga što sam video - BLJAK! 23:15