Ispovesti

JA SAM ŽENA MILIONERA I VELIKI JE PROBLEM BITI U BRAKU SA BOGATAŠEM: Nećete verovati šta joj smeta, jednog se UŽASNO PLAŠI

Nada se da neće dobiti "društvo".

25.09.2024 15:54

JA SAM ŽENA MILIONERA I VELIKI JE PROBLEM BITI U BRAKU SA BOGATAŠEM: Nećete verovati šta joj smeta, jednog se UŽASNO PLAŠI
tiktok/@soudiofarabia

Žena milionera Soudi je u braku sa bogatim biznismenom iz Dubaija Džamalom Al Nadaka. Oni su zajedno studirali na univerzitetu, te su se tako i upoznali. Sada su zajedno osam godina i u braku četiri, a ona se preselila u Dubai i tu žive srećno, ali uz njenu dozu straha. Ona na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke momente, ali i pokazuje kako izgleda biti žena milionera. Nedavno, bila je u Italiji na odmoru sa suprugom, a tada je istakla da se plaši da njen partner ne nađe drugu.

tiktok/@soudiofarabia

Soudi je sa suprugom otišla u Italiju na odmor

- Problem sa milionerom je što nikad ne znaš kada će naći drugu ženu. Da bih bila sigurna da se ovo nikada ne dogodi, treba da se pobrinem da potrošim dovoljno njegovog novca za dve žene, posebno na odmoru. Trenutno smo u Italiji, pa se trudim da bude uvek zauzet, na ovaj način on nema vremena ni da razmišlja o drugoj ženi tokom našeg šestonedeljnog putovanja po Evropi -  navela je ona, a prenosi The Sun.

Oni su koristili dane za odmor, a sve obroke su jeli isključivo u restoranu i to u onim najekskluzivnijim.

tiktok/@soudiofarabia

Soudi se plaši da njen muž ne nađe drugu

Soudi je objasnila da se u Italiji odlično provode.

- Planirao je savršen dan za nas, savršen kao naš brak i bio je tako romantičan. On je čak zanemario telefon i uživao sa mnom što je retkost. Poslednji put je to uradio verovatno na našem venčanju - navela je ona.

Soudi sada prati više od 1,3 miliona pratilaca na TikTok-u, a mnogi ljudi često negativno komentarišu njene izjave i način života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)