Zanimljivosti

PEVAČICA U BRAKU SA 28 GODINA STARIJIM PROŠLA PAKAO: Od obožavane žene postala sam posluga, OVAKO sam vraćana sa odmora!

Napadi ljubomore kod njenog tadašnjeg supruga nisu bili retkost.

16.09.2024 19:30

PEVAČICA U BRAKU SA 28 GODINA STARIJIM PROŠLA PAKAO: Od obožavane žene postala sam posluga, OVAKO sam vraćana sa odmora!
instagram-vlatkapokos

Hrvatska pevačica i voditeljka, Vlatka Pokos (54) je pevačku karijeru započela davne 1989. godine u tada popularnoj grupi "Srebrna krila". Usledila je samostalna karijera, hitovi i albumi su se nizali, a paralelno je radila i kao voditeljka. 

Vlatka se našla u centru pažnje ne samo zbog svoje muzičke karijere, već i zbog privatnog života koji je bio ispunjen skandalima i dramatičnim preokretima. Pevačica je u ispovesti progovorila o braku sa 28 godina starijim bogatašem Josipom Radeljakom Dikanom, koji ju je, kako tvrdi, ostavio emotivno i finansijski uništenu.

U medijima se godinama pisalo o njenom braku sa Radeljakom, ali i o njihovom burnom razvodu. Pevačica je u intervjuima često govorila o psihičkom maltretiranju koje je trpela, naglašavajući da joj je suprug želeo finansijski nauditi. 

 

 

- Bila sam psihički maltretirana, a cela moja privatna situacija poslednjih 11 godina bila je izuzetno teška - izjavila je ona jednom prilikom, ne skrivajući suze dok je govorila o ćerki.

Vlatka je u svojoj knjizi opisala kako je od obožavane supruge postala deo posluge. 

- Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom - napisala je. 

 

 

Posebno je šokirala javnost kada je otkrila da je prva ozbiljna svađa sa mužem izbila nakon večere kod Petra Graše, gde ju je, zbog ljubomore Josip čak navodno nekoliko puta udario.

Pevačica je nakon razlaza sa Radeljakom donela odluku da napusti Hrvatsku i preseli se u Kanadu. Ipak, prošle godine vratila se u domovinu i tada je radila u jednom splitskom hotelu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)