Zanimljivosti

ŠAKIRA POLUDELA OD BESA I MOMENTALNO PREKINULA KONCERT: Ne toleriše ono što trpe sve balkanske pevačice! (VIDEO)

Incident na bini zabeležen je mobilnim telefonom.

16.09.2024 11:03

ŠAKIRA POLUDELA OD BESA I MOMENTALNO PREKINULA KONCERT: Ne toleriše ono što trpe sve balkanske pevačice! (VIDEO)
youtube/printscreen/FeimLive

Slavna pevačica Šakira imala je nastup u Majamiju u jednom klubu. Ona je na scenu izašla u tesnoj, kratkoj haljini. Tik uz samu binu tiskali njeni najvatreniji fanovi koji nikad pre nisu bili toliko blizu pevačici. Uz jedan od svojih hitova vatrena pevačica je zaplesala, a onda odjednom stala u pola pesme i prekinula koncert. 

Publika u poslednjim redovima nije shvatala šta se dešava. Kad je shvatila šta se dešava Šakira je poludela od besa, pokupila je rukama krajeve svoje haljine, nešto je žestoko odbrusila mladićima uz samu binu i otišla sa scene, piše Daily Mail.

Ne trpi bezobrazluk

Ispostavilo se da su tokom Šakirinog nastupa pojedini mladići iskoristili to što se nalaze tik uz samu binu, pa su gurnuli telefon ispod Šakirine kratke haljine u želji da snime njen donji veš i međunožje.

Kad je shvatila šta rade pevačica je pobesnela i momentalno prekinula koncert. Ona je otišla u pratnji obezbeđenja u V.I.P deo kluba, a potom je ljuta kao ris napustila lokal. 

Više je nego jasno da zvezda njenog kalibra ne želi da toleriše ovakve ispade. Slikanje donjeg veša pevačicama tokom koncerta je rašireno na Balkanu, pa se svako malo pojave fotografije međunožja neke estradne umetnice sa koncerta. Snimak incidenta koji se dogodio sa Šakirom u Majamiju brzinom munje je dospeo na internet i društvene mreže.

Usledili su brojni komentari i osuda obesnih mladića.

- Ljudi su odvratni!

- Ovo je zaista strašno! Umetnici zaslužuju poštovanje i privatnost, kako na sceni tako i van nje. Kako vas nije sramota zbog ovakvog ponašanja.

- Da li je moguće da Šakira ne može čak ni da uživa i da pleše uz svoju sopstvenu pesmu? Mrzim nevaspitane muškarce, treba im zabraniti ulazak u klubove.

- Ne razumem šta su želeli ovim da postignu? Da snime njene gaće? nemate ni trunke vaspitanja. Sramota! Vaši roditelji treba da se stide što imaju takvu decu - bili su samo neki od komentara na obesno ponašanje mladića na Šakirinom koncertu.

shutterstock.com

Pevačica je pokazala da ne toleriše bezobrazluk

 

Pevačica nije želela da komentariše ovaj incident, ali je svojim demnostrativnim silaskom sa bine jasno stavila do znanja da ovakvo ponašanje neće tolerisati.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)