Zanimljivosti

ŠAKIRA PROGOVORILA O VEZI SA TOMOM KRUZOM: O glumcu pričala, pa završila na luksuznoj jahti drugog muškarca! (FOTO)

Nakon tračeva da je uplovila u romansu sa holivudskim zavodnikom ona je viđena kako se ukrcava na jahtu vozača Formule 1, Luisa Hamiltona, ali čini se da Kruz ne odustaje lako.

12.05.2023 18:01

ŠAKIRA PROGOVORILA O VEZI SA TOMOM KRUZOM: O glumcu pričala, pa završila na luksuznoj jahti drugog muškarca! (FOTO)
Shutterstock, Tanjug/AP

Svet ne prestaje da bruji o navodnoj ljubavnoj vezi između čuvene pevačice Šakire (46) i holivudskog zavodnika i glumca Toma Kruza (60). Par je viđen kako se zabalja na trkama Formule 1 u Majamiju i, prema pisanju američkih medija, od tog trenutka Kruz navodno zasipa pevačicu poklonima i cvećem u nadi da će uspeti da je osvoji. 

U međuvremenu ona je uslikana kako se ukrcava na luksuznu jahtu vozača Formule 1, Luisa Hamiltona (38), koji je takođe slab na pevačicu. On je uslikan kako džentlmenski pomaže Šakiri da se ukrca na brod.

Na jahti sa Luisom

Šakira se, po svemu sudeći, našla u ozbiljnoj dilemi koga da odabere - Toma Kruza ili Luisa Hamiltona koji je od ranije poznat po tome što je slab na pevačice. U prilog tome govori i njegova dugogodišnja romansa sa lepoticom Nikol ŠerzingerŠakira je uslikana kako se ukrcava na njegovu jahtu ispred njene vile vredne 20 miliona dolara na obali Majamija. Osim njih dvoje na plovilu su viđeni i bliski prijatelji vozača Formule 1.

U međuvremenu rasplamsala se priča oko navodne ljubavi Šakire i Toma Kruza. Međutim, kako tvrde prijatelji poznate pevačice ona nije zainteresovana za holivudsku zvezdu. 

- Šakira se odlično provela na trkama, bilo joj je lepo da se druži sa Kruzom na Formuli, 1 ali nije zainteresovana da izlazi snjim, niti da ulazi u bilo kakvu vezu - rekli su prijatelji poznate pevačice.

Oni su za američke medije bukvalno citirali šta je rekla čuvena kolumbijska pevačica.

- Tom je zaista fin i uživala je u njegovom društvu, ali trenutno nije fokusirana na izlaske i zabavljanje ni sa njim, niti sa bilo kim drugim. Ona ima mnogo obaveza kojima je trenutno posvećena, a na prvom mestu su joj sinovi i karijera. Videla je da se na mrežama pojavila priča o njihovoj navodnoj ljubavi, ali joj je sve to smeštno zato što nije istina - rekao je blizak prijatelj poznate pevačice. 

Sličnost sa Kruzovom bivšom

Šakira i Kruz su se sreli prošlog vikenda na trkama Formule 1 u Majamiju i navodno su sevnule varnice. Međutim, njeni fanovi su podeljeni. Jedni smatraju da bi Šakira i Tom bili savršen par, a drugi da treba da beži od njega glavom bez obzira zbog njegovih verskih opredeljenja i pripadnosti sejentološkoj crkvi.

Kako spekulilu mediji, Kruz se oduševio Šakirom, njenom energijom i nema nameru da tako lako odustane od nje uprkos odbijanju. Navodno joj danima šalje cveće i zasipa je poklonima ne bi li osvojio njeno srce.

- Ona je baš po njegovom ukusu. Osim toga, niža je od njega što je veliki plus jer je njemu teško da pronađe devojku s kojom bi i vizuelno bio skladan par - rekli su izvori bliski holivudskom glumcu.

Mnogima nije promaklo ni to da Šakira sa neobuzdanom kovrdžavom plavom kosom neodoljivo podseća na Nikol Kidman iz mlađih dana, inače jednu od Kruzovih najvećih ljubavi.

S druge strane, kolumbijskoj pevačici se po svemu sudeći više dopada Hamilton s kojim je bila na krstarenju. Da li je na pomolu nova ljubav ili samo prijateljsko druženje, za sada nije jasno.

Podsetimo, Šakira je prošlog leta okončala vezu sa fudbalskim asom Žerarom Pikeom s kojim je tokom 11 godina zajedničkog života dobila dvojicu sinova. Krah ljubavi sa Pikeom joj je teško pao, ali nije imala izbora nakon što je saznala za njegovu preljubu, što je opevala i u pesmi koja je postala planetarni hit. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)