Zanimljivosti

Nikol pokazala savršenu figuru i NABILDOVANI BICEPS: Poziranje koje je sve iznenadilo! (FOTO)

Nikol Kidman je još jednom pokazala da je pored statusa velike glumačke zvezde i prava modna ikona, pojavivši se na naslovnici časopisa „Savršena“ i pokazavši sjajnu top formu.

23.08.2022 10:00

Nikol pokazala savršenu figuru i NABILDOVANI BICEPS: Poziranje koje je sve iznenadilo! (FOTO)
Wikipedia

Na izgledu bi mogle da joj zavide i daleko mlađe koleginice, jer je glumica Nikol Kidman pokazala da je poput „vina“ i da kako stari, izgleda sve bolje. Ona je pozirajući za časopis "Savršena" pokazala svoje izvajano telo, isklesane trbušnjake i bicepse u mikro mini "Dizelovoj" suknji i halterneku.

Iako su je mnogi viđali u toaletama i dugačkim haljinama na raznim prijemima i događajima, njeno telo nije moglo da dođe do izražaja te su uglavnom otkrivene ruke bile jedino izložene očima javnosti. Ona je ovaj put samouvereno ispozirala, pokazavši da je i u šestoj deceniji u  top formi.

 

 

Nikol je na glavi nosila crvenu periku sa šiškama, a ova naslovna fotka bila je jedna od niz avangardnih fotografija koje je napravio Zong Ling za treće izdanje časopisa u kojem se predstavjaju najveće zvezde pop kulture. U urbanom stilu, pocepanoj odeći, verovatno želeći da istakne svoj i dalje mladalački duh, Nikol je poput profesionalne maneknke odradila svoj posao.

 

 

Hejteri sa društvenih mreža nisu propustili priliku da iskritikuju izgled poznate glumice, te su rekli kako je isfotošopirana. Drugi su se osvnuli na njeno poziranje i rekli kako je neumesno i raskalašno za ženu njenih godina da tako pozira.

Ova fotografija je objavljena samo nekoliko meseci nakon što je Nikol u sličnoj mikro suknji Miu Miu brenda pozirala za "Veniti Feir" podigavši obrve. Ona je tada rekla u jednom intervjuu da je molila stilistkinju da obuče mikro suknju i da je insistirala da nosi broj koji jedva da postoji.

 

 

- Bila sam kao: „Ne, ne sviđa mi se ovo! Da li mi je dozvoljeno da to nosim?“ – prisetila se Nikol.

Pošto je njena stilistkinja bila zabezeknuta time, upitala ju je da li bi to mogla da nosi, na šta je Nikol pristala. Kako bilo, glumica se ne pedaje svojim godinama i očigledno želi da iskaže da u njoj još postoji mladalački i neobuzdani duh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)