Zanimljivosti

Ove SLAVNE LIČNOSTI imaju čudne navike u ishrani

Neki potapaju kokice sa sokom od krastavaca, a neki preferiraju limunadu od lavande. Pronađite neku od čudnih navika u ishrani poznatih, koju možda imate i vi.

22.08.2022 10:00

Ove SLAVNE LIČNOSTI imaju čudne navike u ishrani
Ap photo / Srećna Republika

Većina nas drži se nekih pravila u ishrani na koje smo navikli svoj organizam i to nam je  dnevna rutina. Dok su neki slabi na sltkiše, drugi ne mogu da zamisle dan bez recimo, ceđenih sokova ili nekog zdravog napitka.

Uglavnom svačija dnevna rutina sastoji se od pojedinih namirnica koje su obavezne na meniju, a neretko i na koje smo slabi. I među poznatima postoje oni koji imaju pored svakodnevnih navika u ishrani i one pomalo čudne koje samo oni znaju. Evo šta sve kombinuju radi sopstvenog zadovoljstva.

Kraljica Elizabeta

Mnogima je poznato da kraljica Elizabeta voli ponekad da popije "Martini" u društvu, naročito kada su zdravice u pitanju. Ipak, verovatno je mnogima manje poznato da je njoj omiljena ponoćna užina čokolada koju drži u svojoj pavaćoj sobi, što je otkrio kraljevski kuvar.

 

 

 

 

Tejlor Svift

Ona uvek izgleda besprekorno i svojoj vitkoj liniji duguje to što njena ishrana obiluje proteinima i vlaknima. Od pića Tejlor voli da popije limunadu, ali ne bilo koju, već onu od lavande.

 

 

 

 

Keli Rouland

Ako ste ljubitelj kokica, sigurno ih pravite sa raznim ukusima u kojima uglavnom preovlađuju slani začini. Keli voli da pomeša ukuse i to je umetnost za svakoga kome to ide od ruke. Ona voli da iskombinuje čuvene M i M bombone sa kokicama.

 

 

 

 

Džesika Simpson

Žene u trudnoći sklone su nekim čudnim ukusima i zahtevima kada je hrana u pitanju, a tome izgleda da nije odolela ni Džesika Simpson. Ona je za vreme trudnoće jela dinju, koja je bila posoljena. Toliko je bila slatka, da nije mogla da je se najede.

 

 

 

 

Merlin Monro

Vitalnost i zdrav izgled koji u krasili Merlin Monro, svakako su bili posledica njenih zdravih navika u ishrani. Ona je voela da za doručak pripremi dva sirova jaja sa toplim mlekom. Iako je znala da neke njene prehrambene navike drugi smatraju ekscentričnim, ona je smtrala da  „zdraviji doručak za radnu devojku u žurbi ne bi mogao da preporuči nijedan lekar“, prenosi Brajd Sajd.

 

 

 

 

Selena Gomez

Selena možda ima defiitivno najčudnije navike kada je hrana u pitanju. Ona voli da kombinuje kokice sa tabako sosom i malo soli,  a zatim da ih prelije sokom od kiselih krastavaca.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)