Zanimljivosti

KASANDRU su žene gledale ZBOG NJEGA: Evo kako danas izgleda Ignacio (FOTO + VIDEO)

Rame uz rame sa Koraimom Tores u seriji "Kasandra", tada su važili za jedan od najlepših parova iz latinomaeričkih serija. Zgodan, šarmantan i bogat, bio je sve što su žene želele. A gde je danas i kako izgleda nekada zavodljiv Ignacio iz Kasandre?

21.08.2022 10:00

KASANDRU su žene gledale ZBOG NJEGA: Evo kako danas izgleda Ignacio (FOTO + VIDEO)
Printscreen/Yutube/Kasandra EMDT

Sećate li se zgodnog i markantnog dase iz Kasandre, koji je plenio pažnju ženske populacije u svakoj epizodi nekada popularne serije? Visokog stasa, duge kose i manekenske građe, tada je bio san mnogih žena.

Osvaldo Rios Alonso, glumac portorikanskog porekla, tada je glumio zgodnog i imućnog mladića (i njegovog brata blizanca) u tridesetim godinama koji se zaljubljuje u cirkusku cigančicu. Njegova kultna uloga iz 1996. godine u seriji "Kasandra" osvojia je simpatije širom sveta.

On je jedini glumac iz Latinske Amerike čije su televizijske serije nadmašile prodaju u više od 100 zemalja i prevedene su na čak 32 jezika. Studirao je bas i gitaru i muzikom se paralelno bavio za vreme svoje glumačke karijere. Osnovao je i svoju produkcijsku kuću, koja je u svojim projektima imala razne mini serije i dokumentarne filmove.

 

 

Uloga u seriji "Kasandra", donela mu je priznanja međunarodnih kritičara čak 17 za najizvrsnijeg glumca u 7 zemalja latinske Amerike.

Osvaldo se danas može prepoznati jedino po nekada prelepom zavodničkom pogledu, budući da se dosta promenio i prema rečima pojedinih medija izbotoksirao. Iako aktivno vežba i uskoro će zagaziti u osmu deceniju, i danas je muškarac za kojim bi se mnoge dame okrenule na ulici.

 

 

Tri puta je izgovarao sudbonosno "DA" i iz tih brakova ima tri sina. Trenutno je u vezi sa Llusianom Rodrigez, a njegova prošlost nije bila tako mirna i lepa poput njegovog lika. Osvaldo je 2004. godine bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog krivičnog dela nasilja u porodici, nad tadašnjom devojkom Dejzi Santjago.

 

 

On je za španske medije svojevremeno istakao kako nije znao da ceni svoju devojku i kroz suze priznao da je vršio verbalno i fizičko nasilje nad njom.

Ni kasnije ga nisu zaoblizali optužbe da je zlostavljao partnerke u braku sa novinarkom Karmen Dominiči te u vezi sa brazilskom atletičarkom Kasijanom Rosom.

Iako su neki španski mediji preneli da je stavio tačku i na poslednju svoju četvorogodišju vezu sa Lusijanom Rodrigez na njegovom Instagram profilu su i dalje slike sa njegovom aktuelnom partnerkom, gde uživa u Meksiku.

 

 

On će se navodno preseliti iz Meksika u Majami zbog posla, međutim, ono što je sigurno jeste da Osvaldo ima dinamičan život i u osmoj deceniji i da nije poput svojih vršnjaka koji su na pragu penzije i koji čuvaju unuke. Izgleda da ostaje večiti zavodnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)