Zanimljivosti

Žurka u WC: Evo kako je KIM KARDAŠIJAN proslavila rođendan drugarice (FOTO)

Kim Kardašijan ima tako veliko i luksuzno kupatilo, da je rešila u njemu da proslavi rođendan svoje drugarice. Ona je na Instagram storiju objavila delić atmosfere sa žurke koju je pripremila za prijateljicu Oliviju Pirson.

21.08.2022 14:00

Žurka u WC: Evo kako je KIM KARDAŠIJAN proslavila rođendan drugarice (FOTO)
Profimedia

Nije u pitanju ni devojačko veče niti šta slično tome. Jednostavna ženska rođendanska žurka za 33. rođendan. Jednostavna ipak nije, jer se nije štedelo na luksuzu. Prijateljica Kim Karadšijan, Olivija Pirson, proslavila je svoj 33. rođendan u subotu, a prijateljica je u njenu čast napravila jedan lep događaj u ženskom maniru.

Kim joj je u svom stilu prethodno čestitala rođendan, objavivši njihovu sliku od ranije i najavivši žurku koju sprema za njen poseban dan. 

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim je iskoristila priliku da na svom storiju objavi fotografiju sa svojom prijateljicom Olivijom Pirson da joj čestita rođendan

Iskoristivši svoje ogromno kupatilo, ona joj je ove subote priredila rođendansko slavlje i to za nju i nekoliko zajedničkih prijateljica pripremivši spa tretman. Društvu Olivije i Kim pridružile su se i Nikol Vilijams, Sofija Pirson i Natali Halkro.

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Prijateljice su se okupile i proslavile rođendan Olivije u znaku lepote i nege

Prostrano kupatilo u kojem je društvo boravilo izgleda luksuzno, što je rijaliti zvezda podelila u svojoj instagram priči.

Zaslepljući pogled sa prozora koji je čitavom dužinom u staklu ostavlja bez daha. Šuma pod lavandom je tik ispod prozora a zvezda je počastila svoje pratioce sa nekoliko slika i snimaka zadivljujućeg enterijera i eksterijera svoje kuće i kupatila.

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Luksuzno kupatilo ima predivan pogled na šumu pod lavandom

Beli bademantili namenjeni za njene gošće bili su okačeni o čiviluk kao, a za gošće su bile spremne i bele ukrašene papuče.

- Za Olivijin rođendan napravila sam spa u svom kupatilu, tako da je ovo dan za devojčice. – pohvalila se u storiju rijaliti zvezda.

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Pored bademantila tu su bile i papuče za gošće

Kao posebno iznenađenje za slavljenicu i gošće, Kim je bila "široke ruke" pa je za tretman dovela i čuvenog dermatologa Simona Oiurana, osnivača klinike za negu kože sa Beverli Hilsa koji se pobrinuo za svežiji i zategnutiji izgled poznatih dama.

Kim nije krilao oduševljenje zbog celog događaja i ideje da se druži i posveti svojim drugaricama, naročito nakon raskida sa Pitom Dejvidsonom sa kojim je izlazila 9 meseci.

BONUS VIDEO.

Komentari (0)