Zanimljivosti

OBLINE U PRVOM, zalazak u drugom planu: Evo kako izgleda kada CECA ulovi Sunce (FOTO)

Svetlana Ražnatović ovih dana uživa na Kipru, ali su fotografije prelepog ostva i pogled koji tamo može da se vidi potpuno neprimentni jer je pevačica na njima u bikiniju.

21.08.2022 19:00

OBLINE U PRVOM, zalazak u drugom planu: Evo kako izgleda kada CECA ulovi Sunce (FOTO)
Srpski Telegraf/D. Kadić

Došlo je vreme da i se i poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odmori od nastupa, pa je sa sestrom Lidijom otputovala na Kipar.

Tamo ima vremena da uživa i da se fotografiše i to deli sa pratiocima na Instagramu, ali oni gotovo da ne vide prirodu koja je tamo neosporno predivna jer pevačica na fotkama prosto blista.

Jedna od poslednjih fotografija koja je objavila nosi naziv "Zalazak sunca", a na njoj se vidi Ceca na plaži u pozi koja je prikazuje u joga pozi sa podignutim rukama između kojih se nalazi zvezda koja zalazi za pučinu.

Međutim, osim brojnih komentara u kome joj pratioci šalju pozdrave, pohvale i svoju ljubav, tu su i oni koji jasno konstatuju da je zalazak u potpuno drugom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Žao mi je, ali zalazak je u drugom planu - 

- A ja mislila da ti pokušavaš ‘uhvatiti’ ili dotaknuti sunce😁 Mada, si ti taj nivo davno prevazišla tako što si dotakla Zvezde. No, u svakom slučaju na vrlo originalan način si nam dočarala zalazak sunca. Predivno -

- Kako smo se pozgodnili,Ceki , lijepo - 

- Ceca hvata sunce jel tako, Ceco? - 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)