Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO ANI ŠTAJDOHAR? Fotografijom iznenadila sve, nikad izazovnije izdanje!

Poznata pevačica, koja je poznata po specifičnom i odličnom stajlingu, objavila je fotografiju na Instagramu koja je mnoge iznenadila.

08.08.2022 17:00

ŠTA SE DOGODILO ANI ŠTAJDOHAR? Fotografijom iznenadila sve, nikad izazovnije izdanje!
Foto: V. Lukić

Pevačica Ana Štajdohar je uvek izazivala pažnju svojim interesantnim stajlingom, a pauzu u karijeri napravila je samo tokom rođenja ćerke Nie i sina Lava koje je dobila sa saksofonistom svog benda, Nikolom Demonjom. Sa njim je već 10 godina u idiličnom braku. Poznata je, inače, i po tome što je sve u vezi sa javnim nastupima držala pod kontrolom, pa i svoj stil odevenja, što podrazumeva i činjenicu da nikada nije preterivala sa razgolićavanjem i igranjem na kartu fizičkog izgleda. Njen glavni adut je uvek bila njena muzika.    

Pevačica je, međutim, mnoge iznenadila kada je objavila selfi na kom je stavila poseban filter da izgleda kao da nosi masku džokera i kratko napisala: “Filter za nedelju”.

Međutim, u tome ništa ne bi bilo toliko neobično da Ani nisu grudi u prvom planu i to tako da mnogi nisu mogli da ostanu ravnodušni zbog golotinje nekarakteristične za nju.

Štajdohareva, inače, po svemu sudeći nosi crno-beli bikini. Ima i ogrlicu koja očigledno simboliše Nikolu, Niu, Lava i nju, budući da su na njoj muškarac i žena koji se međusobno drže za ruke, a između njih je dvoje dece.

Ana nije imala običaj da svoje grudi ističe u prvi plan, pa su se pojedini zapitali da li je to uradila planski, ili ju je popularni filter omeo.

Fanovi su ipak reagovali s oduševljenjem. 

- Lepa -

- Znao sam, stigli vanzemaljci -

- Ženski Alis Keper, vau, koliko dobro izgledaš! -

- Preslatka -

- Prelepa Anči, mmm -

- Ma dobra Anči, baš prava žena, a seksepil na maksimumu -

- Predobro si to uradila, eto kako nešto lagano može da izgleda fantastično. Bravo! - glase samo neki od komentara na njenu objavu.

A još više simpatija je pobrala njena objava na kojoj se vidi kako na obali radi špagu na rukama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Zugi

09.08.2022 10:33

Kriza srednjih godina.... devojka da budem, bar još malo... Mukica