Zanimljivosti

Premijerka U HALJINI KOJA KOŠTA 8 EVRA: Da li biste je vi poneli? (FOTO)

Nije nepoznato da mlada finska premijerka Sana Marin privlači pažnju javnosti i da se ne uklapa u klasični i konvencionalni tip političarki. A ovaj put je posebno oduševila sve svojim stajlingom koji može da priušti svaka žena.

20.08.2022 14:00

Premijerka U HALJINI KOJA KOŠTA 8 EVRA: Da li biste je vi poneli? (FOTO)
Tanjug/AP

Navikli smo da poznate ličnosti viđamo u skupocenim i prefinjeim izdanjima, za koje treba često izdvojiti pozamašnu sumu novca. Neretko nas neki od njih iznenade i vrlo jednostavnim izdanjima i odećom koju kupuje i običan svet za male pare.

Viralni hit je postala finska premijerka Sana Marin, odnosno njene fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, kako pozira u šljokičastoj haljini na muzičkom festivalu u Helsinkiju.

 

 

Prirodne lepote i širokog osmeha, Sana Marin se pojavila u kratkoj haljinici koju je uparila sa kožnim crnim čizmama. Mlada premijerka je poznata po svojoj jednostavnosti i svedenim izdanjima, međutim, iako haljinica deluje glamurozno, kako tvrde strani mediji, na Internetu se može kupiti za svega 8 evra.

 

 

Ona je strpljivo pozirala sa posetiocima festivala nasmejana i raspoložena, a svom izgledu što se tiče šminke i frizure nije posvetila naročitu pažnju.

Marin je ljubitelj muzike i često se može videti na različitim festivalima. Prošlog meseca je takođe posetila drugi rok festival u gradu Turku u Finskoj za čiju priliku je bila obučena u hipi stilu i to kožnoj jakni i kratkom teksas šortsu.

 

 

Festival na kojem se prethodnih dana pojavila u pomenutoj svetlucavoj haljini, održava se od 2004. godine u Helsinkiju i jedan je od prestižnijih urabnih evropskih fstivala. Svi posetioci se mogu odlično zabaviti uz različite zvuke roka, soula i džeza do klupskih žanrova kako sa finske domaće tako i sa međunarodne scene.

Finska premijerka deluje elegantno i mladalački na pomenutom festivalu, čemu svedoče i fotografije, a da li biste vi poneli ovo modno izdanje?                                 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)