Zanimljivosti

NEOBIČAN STAJLING grupe Hjurikejn u Budvi, da li biste se vi usudile ovako da izađete negde? (FOTO)

Najpoznatiji srpski trio gostuje ovih dana na CG primorju, gde su se opredelile za nastup u crnim majicama sa štampom uz koje su ukombinovale lila čizmice preko kolena!

18.08.2022 19:00

NEOBIČAN STAJLING grupe Hjurikejn u Budvi, da li biste se vi usudile ovako da izađete negde? (FOTO)
FOTO: ST/N. Pančić

Pevačica Sanja Vučić i grupa Hjurikejn vredno rade ovog leta što se vidi na brojnim nastupima koje tri dame objavljuju na mrežama, kao i njihovi verni fanovi. One ne samo da nastupaju, već se i ludo zabavljaju, a često ne propuštaju ni priliku da sa pratiocima podele koliko im je zabavno kada su sve na okupu i koliko uživaju u atmosferi sa publikom koja je uvek na nogama. 

Sanja Vučić kao glavni vokal grupe uvek je dodatno u cenru pažnje, a tako je bilo i ovaj put. Nismo sigurni gde se Vučićeva ovako zaputila, ali po svemu sudeću u pitanju je ponovo radna atmosfera koju zgodne Uraganke dodatno dovode do usijanja i po tropskim temperaturama.

Pevačica je ovoga puta ponela crnu majicu popularnog naziva brenda, koja je nekada oslikavala muziku koju slušate, koja na njoj izgleda kao haljina-tunika. Sanja ju je uparila ni manje ni više već uz ljubičaste čizme. Čizme su u boji jorgovana i dosežu do polovine butina lepe Vučićeve.

instagram-printscreen-sanjalilwolf

Sanja Vučić pred nastup u Budvi

Ivana Nikolić koja je po mišljenju mnogih najatraktivniji deo poznatog tria je pak lokacijom plaže Galija otrkila da vatrene Uraganke ipak borave u oklini Svetog Stefana na crnogorskom primorju.

Ona je danas postavila fotografiju na kojoj izviruje kroz prozor luksuznog automobila dok avion preleće tik iznad njene glave. Ivana je u topu pink boje dok pretpostavljamo da je i dole ili donji deo kupaćeg istog modela ili ipak uzani šorts, budući da zgodna Ivana korsiti svaku priliku da istakne svoje obline.

Ona je i dalje plavuša duge kose koja je ovoga puta pak skratila šiške, a lice sakrila iza velikih naočara za sunce. Ivana je juče na priči na Instagramu pitala fanove da li da se možda ponovo ofarba u crveno, postavivši fotografiju iz njenog izdanja crvenokose.

Ksenija Knežević je najviše medijski eksponirana budući da joj je otac pevač Nenad Knežević Knez, a ona je postavljala priče na Instagramu iz kojih vidimo koliko su se pevačice ludo zabavlje dan uoči nastupa u Budvi.

Ksenija se tako zabavlja u minijatirnom narandžastom bikiniju dok su je drugarice krišom slikale iz pozadine.

Kneževićeva se za veče uoči nastupa ipak opredelila za crnu majicu, a nažalost nismo imali mogućnost da vidimo da li i čizmice i kod nje nisu izostale. Izgleda da je cela grupa Hjurikejn u Budvi bila stilizovana u rok majicama i seksi čizmicama. Da li će sličan stajling poneti sutra i u Banjaluci ostaje da se vidi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)