Zanimljivosti

Malo da PARATE OČI: Nevena Božović na krstarenju sa mužem koji je opasan frajer! (FOTO)

Pevačica i pilot su svoju ljubav krunisali brakom u kome su dobili i ćerku, a zaljubljeni par ovih dana krstari Mediteranom.

19.08.2022 12:00

Malo da PARATE OČI: Nevena Božović na krstarenju sa mužem koji je opasan frajer! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Nevena Božović je na krstarenju Mediteranom sa suprugom Nikolom Ivanovićem sa kojim ima jednogodišnju ćerku Anku. Većina je upoznata sa životom partnera pevačice anđeoskog glasa koja nas je predstavljala pre 3 godine na Evrovoiziji, a mnogim damama on je i dalje tiha patnja.

Nevena je tako na samom početku 20. godina već upoznala ljubav svog života, čime bi se retko koja žena mogla pohvaliti. Ona je pre nepunih 5 godina dok je boravila na crnogorskom primorju slučajno kročila u kafić čiji je vlasnik ni manje ni više već pilot Nikola Ivanović.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je ona tada za medije, a sve ostalo što je usledilo je bajka.

Nikola Ivanović, osim toga što je pilot i vlasnik ugostiteljskog objekta, je pre nekoliko godina postao i kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, i to “Prvi iz Budve”, što voli da naglasi. Evo i kako se on opredelio za to.

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene rejban naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je on pre par godina za Hello travel.

Nevenu više ne fascinira letenje sa zgodnim suprugom, što je i sama priznala.

instagram-printscreen-nevenabozovicofficial

Nevena i Nikola uživaju na krstarenju

- Sada mi je mnogo lakše da putujem. Istina je da nikada nisam imala tremu, ali je bilo prisutno uzbuđenje kako stići na vreme na let. Više ne aplaudiram Nikoli kada sleti jer sam navikla na njegove pilotske sposobnosti, a i ne da mi da ja vozim -

Izgleda da se Nikola podjednako dobro snalazi na kopnu, u vazduhu i na moru, a dokaz za to je krtarenje čije detalje Nevena neprestano objavljuje na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Minjon

19.08.2022 13:05

Preslatki ste i predivni.Zelim vam svu srecu ovoga svijeta,da imate punu kucu djece.Srecno ljepotani.