Roditeljstvo PILOT JE UZEO BEBU U RUKE I OBRATIO SE PUTNICIMA: Zbog njegovih reči svi su zanemeli, a onda se desio neočekivani preokret (VIDEO) 10:36
Zanimljivosti OTKRIVENE TAJNE MIS AMERIKE: Doživela je tragediju koja joj je sve promenila u trenu (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti EMILI JE ŽENA PILOT NA UDARU PREDRASUDA: "Moj rođeni otac je sumnjao u mene, ali sam našla muža koji me razume i gaji našu decu!" (FOTO) 18:00
Zanimljivosti ČISTILA JE TUĐE KUĆE 30 GODINA I ČINILA SVE DA DETETU PLATI ŠKOLOVANJE: Požrtvovana majka se potpuno slomila kad je ugledala sina! (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti PILOT JE KRENUO NA MEDENI MESEC, A ONDA SU USLEDILE BURNE TURBULENCIJE U AVIONU: Dok su putnici paničili, on je sve vreme radio jednu stvar, svaka čast(VIDEO) 17:00
Tetka Saveta BIVŠI PILOT OZBILJNO UPOZORIO PUTNIKE: Ne pravite ove greške oko ručnog prtljaga, mogu biti vrlo opasne i fatalne! 15:00
Strast STJUARDESA IZ HRVATSKE OTKRILA DETALJE RAZVRATA U AVIONIMA: Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama! 21:01
Zanimljivosti Malo da PARATE OČI: Nevena Božović na krstarenju sa mužem koji je opasan frajer! (FOTO) 10:00