Roditeljstvo

PILOT JE UZEO BEBU U RUKE I OBRATIO SE PUTNICIMA: Zbog njegovih reči svi su zanemeli, a onda se desio neočekivani preokret (VIDEO)

Ovome se niko nije nadao

24.03.2024 11:36

PILOT JE UZEO BEBU U RUKE I OBRATIO SE PUTNICIMA: Zbog njegovih reči svi su zanemeli, a onda se desio neočekivani preokret (VIDEO)
Instagram/southwestair

Svi znamo koliko bebe mogu da budu nepredvidive, posebno kad se nađu u nepoznatom prostoru, okružene nepoznatim ljudima. Plač je gotovo zagarantovan, a sa njim i nervoza koja se preliva na druge ljude u njihovom okruženju, jer ne mogu da umire bebu.

Na sličan način bebe reaguju i kad se nađu u avionu, mada to ne mora da bude pravilo. Jedna od njih bila je neobično mirna tokom svog prvog leta avionom, jer je sve vreme posmatrala putnicu koja je sedela pokraj nje i koja joj je, oduševljena bebinom mirnoćom, isplela kapu.

Shutterstock, Tiktok

Putnici će dugo pamtiti let sa kapetanom Benom i njegovom ćerkicom Eli Rouz

Korisnike društvenih mreža oduševio je snimak jedne bebe koja je sa tatom pilotom krenula na putovanje. Naime, njen tata Ben je zaposlen u kompaniji „Southwest Airlines“ i pre nego što će se sa putnicima vinuti u oblake hteo je da ih obavesti da će na ovom letu specijalni gost biti njegova ćerkica.

- Hej svima, ovo je vaš prvi kapetan Ben. Danas ću nas odvesti u Denver. Sa mnom je i mala gospođica Eli Rouz. Ona je moja ćerka, tako da je ovo veoma poseban let za mene. Ovo je njen prvi let sa mnom kao pilotom – saopštio je Ben putnicima.

Potom je dodao da malena neće leteti sama – njena mama je takođe u avionu. Ben se nasmejao, znajući da se njegova ćerkica neće sećati ovog posebnog leta, ali je obećao „još mnogo uspomena koje će doći“.

Ponosni tata je uveravao ostale putnike da je malena Eli Rouz „dobar putnik 90 odsto vremena", jer se u proseku toliko smeje.

- Dakle, nadam se da ćete dobiti njenih 90 odsto dobrog raspoloženja, a ako ne... Krivite njenu majku - šaljivo je dodao pilot i poželeo putnicima ugodan let.

Otkako je snimak objavljen na Instagramu, zabeležio je više od 14 miliona pregleda. U opisu snimka „Southwest Airlines“ je naveo: "Čuli smo da vam je danas potrebno pojačanje endorfina."

 

 

Korisnici Instagrama koji su odgledali ovaj neodoljivi snimak nisu odoleli da ne prokomentarišu.

- To će biti najsigurniji let kada sa tatinom devojčicom u avionu.

- Bila sam na tom letu. To je bila najbolja beba!!! Sedela je preko puta moje ćerke i mene i sve vreme se smeškala. Tako sam srećna što sam videla ovo.

- Prelepo! Prelepa devojčica, prelepa porodica - komentarisali su korisnici Instagrama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)