Roditeljstvo

BEBA JE NEUTEŠNO PLAKALA NA SAV GLAS: A onda je tata uradio nešto što niko nije očekivao i mališan se odmah smirio! (VIDEO)

Jedan otac je pokazao kako smiruje svoje dete, što je izazvalo različite reakcije na mrežama.

02.03.2024 13:40

BEBA JE NEUTEŠNO PLAKALA NA SAV GLAS: A onda je tata uradio nešto što niko nije očekivao i mališan se odmah smirio! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funnymoment.videos

Bebe često plaču i na taj način daju do znanja roditeljima da im nešto nije po volji. Problem nastaje kada plaču čak i kad na prvi pogled nema razloga za to jer su site, suve i prepojene. Ovo može da bude frustrirajuće za tatu i mamu, jer koliko god se trudili da razumeju njihove potrebe i šta zaista žele često im to teško ide od ruke.

Bebe se nekada jednostavno rasplaču bez razloga, želeći pažnju okoline, ali šta god da je razlog važno je znati kako je smiriti. 

Profimedia

Za majke je nekad pravi izazov smiriti bebu dok plače

 

Jedan otac je nasmejao internet zajednicu objavivši snimak svoje bebe u krevecu koja je plakala na sav glas. 

Snimak je sakupio 2,7 miliona sviđanja a izazvao je smeh na TikTok. Beba je neutešno plakala kad je prišao tata i pružio joj svežanj novčanica. Istog trenutka dete je prestalo da plače. 

 

 

- Ovako se i ja najbolje smirujem. 

- I ja bih prestao da plačem kad bih dobio ovoliko para.

- Naučite ih rano kako da dobiju šta žele. 

- Kako je zabavno haha...Ovo funkcioniše i kod mene.

- Tek sad sam shvatila kako stvari funkcinišu. Plačeš na sav glas i dobiješ novac. Jedino se bojim da bih ja mogla da plačem do mile volje i nikog ne bi bilo briga, a kamoli da bi mi neko dao pare.

- Plakanje je težak posao i dobro se naplaćuje - bili su neki od komentara.

Mnogi su primetili da mališani od malih nogu znaju kako da manipulišu sa odraslima i dobiju ono što žele. 

Snimci beba i njihovih reakcija u raznim situacijama su preplavile tiktok i roditelji često dele trenutke iz njihovog najranijeg detinjstva koji su ostali upečatljivi, izazivajući smeh i zabavu na tiktok mreži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)