Vesti DEČAK JE NOĆIMA PLAKAO, PA JE KOMŠINICA POZVALA POLICIJU! Kad su upali u kuću zatekli su užasnu scenu, a onda im je dete nacrtalo šta se dogodilo - JEZIVIJE NE MOŽE! (VIDEO) 07:15
Vesti MUŽ I ŽENA SU CRTALI PORTRET JEDNO DRUGOG - a onda je ona napravila NEVIĐENU SCENU: Usledila je reka suza! (VIDEO) 14:05
Roditeljstvo SNIMILA ĆERKICU KOJA TRENIRA I PLAČE OD BOLA, ALI MAMA JE NIKAD PONOSNIJA: Snimak je izazvao lavinu reakcija, ljudi zanemeli od ovih prizora! (VIDEO) 10:40
Vesti BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO) 18:40
Roditeljstvo OVO NIKAKO NE GOVORITE DETETU KOJE PLAČE: Jedna od najvećih grešaka koje roditelji prave! (FOTO) 19:40
Moda DANIJELA DIMITROVSKA IPAK NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Slomila se na kraju večeri, a lepša nego ikada! (VIDEO) 09:40
Roditeljstvo NAJNOVIJI TRIK ZA SMIRIVANJE BEBA KRUŽI INTERNETOM: Da li biste i vi kačkavalj primenili kao poslednju taktiku? (VIDEO) 20:55
Roditeljstvo DOKTOR UZEO BEBU I SMIRIO JE ZA PAR SEKUNDI: Evo šta treba da radite kada ne prestaje da plače - ovaj trik je čudo! 12:10
Strast USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla 22:30
Roditeljstvo SNIMAK MALIŠANA KOJI SU PRVI PUT VIDELI OCA BEZ BRADE: Svi do jednog imali su istu reakciju! (VIDEO) 10:50
Roditeljstvo SVAKI PUT KAD TATA ZAPEVA JEDNU PESMU, BEBA POČNE DA PLAČE: Snimak koji je osvojio srca ljudi na mrežama (VIDEO) 12:21
Roditeljstvo RODILA JE SINA I UBRZO PONOVO OSTALA TRUDNA: Ovakvoj reakciji svog muža i bebe nije se nadala! (FOTO+VIDEO) 12:50