Vesti BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO) 16:40
Roditeljstvo OVO NIKAKO NE GOVORITE DETETU KOJE PLAČE: Jedna od najvećih grešaka koje roditelji prave! (FOTO) 17:40
Moda DANIJELA DIMITROVSKA IPAK NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Slomila se na kraju večeri, a lepša nego ikada! (VIDEO) 07:40
Roditeljstvo NAJNOVIJI TRIK ZA SMIRIVANJE BEBA KRUŽI INTERNETOM: Da li biste i vi kačkavalj primenili kao poslednju taktiku? (VIDEO) 18:55
Roditeljstvo DOKTOR UZEO BEBU I SMIRIO JE ZA PAR SEKUNDI: Evo šta treba da radite kada ne prestaje da plače - ovaj trik je čudo! 10:10
Strast USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla 20:30
Roditeljstvo SNIMAK MALIŠANA KOJI SU PRVI PUT VIDELI OCA BEZ BRADE: Svi do jednog imali su istu reakciju! (VIDEO) 08:50
Roditeljstvo SVAKI PUT KAD TATA ZAPEVA JEDNU PESMU, BEBA POČNE DA PLAČE: Snimak koji je osvojio srca ljudi na mrežama (VIDEO) 10:21
Roditeljstvo RODILA JE SINA I UBRZO PONOVO OSTALA TRUDNA: Ovakvoj reakciji svog muža i bebe nije se nadala! (FOTO+VIDEO) 11:50
Roditeljstvo BEBA JE NEUTEŠNO PLAKALA NA SAV GLAS: A onda je tata uradio nešto što niko nije očekivao i mališan se odmah smirio! (VIDEO) 12:40
Roditeljstvo TATA JE ODBIO DA ĆERKICI ISPUNI ŽELJU: Usledila je neviđena drama, svi kažu da malena zaslužuje "Oskara" (FOTO+VIDEO) 09:10
Zanimljivosti DEČAK JE OTVORIO VRATA UČIONICE I ZANEMEO: Ono što je usledilo nateralo mu je suze na oči i mališan se samo slomio! (VIDEO) 09:05