Mace MAMA JE OSTAVILA BEBU PORED MAČKE NESLUTEĆI ŠTA JE ZAPRAVO URADILA: Reakcija ljubimca na dečaka je sve zapanjila (VIDEO) 14:40
Roditeljstvo OTAC JE DONEO BEBU NA VAKCINACIJU, A ONDA SE SAMO SLOMIO: Medicinske sestre su zanemele od šoka - sve je snimljeno! (VIDEO) 19:40
Brak i veze OD MUŽA JE ZA VENČANJE DOBILA POKLON: Kada ga je otvorila svi su nemo posmatrali, slučajno je završio u njenim rukama, a tek onda je shvatila za koga je stvarno (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo DEVOJČICI SU U NARUČJE STAVILI SESTRICU OD NEKOLIKO MESECI: Niko se nije nadao onome što je beba uradila, snimak zaludeo milone ljudi širom sveta! (VIDEO) 19:40
Vesti VESNA PETROVIĆ JE OSTAVLJENA KAO BEBA U JEDNOJ PRLJAVOJ KESI: Usvojena je, ali kada je odrasla otvorila je tajnu fioku i saznala ko su bili ljudi sa kojima je godinama živela! 13:47
Roditeljstvo IMALA SAM 46 GODINA KAD SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA - svi su mi govorili da nisam normalna, ali ja sam rešila da rodim: Sada je gledam pored sebe u krevetu i KAJEM SE zbog jedne stvari! 20:30
Dete DONELA JE BEBU NA SVET, A ONDA ČULA KRIKE LEKARA - UZNEMIRENO SU TRČALI! Triput su reanimirali dete dok otac nije uradio nešto i sve ostavio paralisane! (FOTO) 06:54
Vesti MAJKU JE PROBUDO DIM, SHVATILA JE DA JE CELA KUĆA U PLAMENU: Pohitala je na vrata sobe u kojoj je bio njen devetomesečni sin, ali nije mogla da uđe... (VIDEO) 20:10
Roditeljstvo IMAM ČETVOROGODIŠNJE DETE I NE ŽELIM DA MU KAŽEM DA LI JE DEČAK ILI DEVOJČICA: Prijatelji mi govore da moram da znam kog je pola, tvrdim da ne moram - sve do ovog trenutka 16:10
Vesti NEMICA JE OTIŠLA U ZANZIBAR NA ODMOR, ZALJUBILA SE U MASAI RATNIKA I ZATRUDNELA! Od tog trenutka je krenuo njen košmar - nije ni sanjala šta će joj on uraditi! (VIDEO) 15:41
Roditeljstvo OSTAVILA JE MUŽA NA KRATKO SA BEBOM - POSLE NEKOLIKO MINUTA JU JE ZVAO U PANICI: Deteta nigde nije bilo, vrištao je i plakao - a onda je ugledala snimak! (VIDEO) 20:15
Roditeljstvo PORODILA SE, A KADA JE UZELA BEBU U NARUČJE UŽASNUTO JE VRISNULA: Ovaj snimak pregledan je milion puta , da li je moguće da je to rekla za sopstveno dete?! (VIDEO) 15:40