Vesti TRUDNICA SE SLEDILA KADA JE NA ULTRAZVUKU VIDELA SVOJU BEBU: A nakon što se porodila, tek onda je usledio ŠOK! (FOTO) 11:09
Vesti SA 23 GODINE ALEKSANDRA JE VEROVALA DA NOSI BLIZANCE: Ali onda je otišla na pregled i lekari su zanemeli zbog onoga što su videli u njenom stomaku! (FOTO) 14:40
Roditeljstvo RODILA JE ČETVORKE ZAČETE PRIRODNIM PUTEM: Kada su ih izvadili iz nje shvatila je po čemu su posebni (FOTO) 11:10
Dete ZATEKLA SAM ĆERKICU U PODLIVIMA I MODRICAMA: Lekari su me optužili da je zlostavljam, a onda smo svi saznali zapanjujuću ISTINU! 17:01
Dete REKLI SU JOJ DA NIKADA NEĆE MOĆI DA ZATRUDNI, ali se skamenila kada je s mužem otišla na ultrazvuk! Beba je bila tu, ali i nešto IZNAD NJE! (FOTO) 17:15
Vesti MANEKENKA POSLE LEONARDA DIKAPRIJA ŽIVI U AUTOBUSU: Napustila je posao i preselila se u divljinu, a njen razlog da to učini ostavlja bez teksta! (VIDEO) 13:34
Vesti NAŠLA SE NA LICU MESTA STRAVIČNE NESREĆE: Svi su snimali jeziv prizor, samo je ona prišla uništenom autu i pogledala kroz prozor! Vrisnula je od šoka (VIDEO) 09:40
Vesti OTIŠLA JE NA ABORTUS I LILA SUZE, a onda joj je iz torbice ispalo nešto na pod! Kada je videla šta piše na kartici, zanemela je, pa vrisnula, sve joj je bilo jasno! (FOTO) 10:55
Roditeljstvo UŠLA JE U SOBU KOD SVOJE BEBE MISLEĆI DA SPAVA, nije ni sanjala kako će je zateći! Oči su joj u trenu ispunile suze! (VIDEO) 07:52
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 19:20
Lice "ŠTA JE TO URADILA OD SEBE?" Pogledajte kako danas izgleda žena za koju se govorilo da je najlepša u istoriji, obožavali su je i muškarci i žene! (FOTO) 10:08