Roditeljstvo BEBA MI JE TRIPUT UMIRALA U STOMAKU, U JEDNOM TRENUTKU SU MI DALI PILULU ZA ABORTUS: Govorili su mi da treba "da izbacim ostatak", nisam ni sanjala šta me tek čeka! (FOTO) 17:55
Telo IMA NOKTE DUŽE OD JEDNOG METRA I SVI JOJ POSTAVLJAJU ISTO PITANJE: Od njenog odgovora se STOMAK PREVRĆE! (VIDEO) 09:40
Zanimljivosti STIGLA PRINOVA U KRALJEVSKU PORODICU - Vilijam je postao tata! Njegova žena se porodila u strogoj tajnosti, ovo su ŠOK detalji! 15:53
Dete ZAŠTO SE BEBA OTKRIVA DOK SPAVA? Pedijatri imaju objašnjenje za ovu pojavu i roditeljima poručuju: Samo ovo SMETE da uradite! 07:30
Roditeljstvo OVA MAMA DALA JE ĆERKICU PRIJATELJICI DA JE PRIDRŽI! Usledio je trenutak koji ledi krv u žilama: Drugarica je uradila nešto zbog čega sam počela da paničim! (VIDEO) 16:38
Zanimljivosti BRITANIJA U ŠOKU! PRINCEZA SE PORODILA - a sve vreme je KRILA trudnoću: Sad odbija da pokaže bebu, mediji bruje o tome šta je razlog! 17:40
Zanimljivosti RIJALITI-ZVEZDA SE PORODILA KOD KUĆE, a kada je ugledala bebu - vrisnula je iz petnih žila! Zbog onoga što je izašlo iz nje imala je traume godinama 17:20
Dete RODITELJI PRIMETILI DA SE NJIHOVA BEBA STALNO SMEJE - a onda su saznali bolnu istinu! Ovo svima tera suze na oči 10:20
Odrasli PORAĐALA SAM SE 56 SATI i svima govorila da nešto ne valja: Kada sam se dovoljno otvorila, bilo je jasno, a nisu mi verovali 13:40
Zanimljivosti MELANIJA DRŽI BARONA U RUKAMA DOK JE DONALD LJUBI: Neviđeni snimak prve dame Amerike - ljudi gledaju u neverici! (VIDEO) 11:05
Vesti NUNALA JE BEBU U LJULJAŠCI, PA ODJEDNOM ISPOD NJE UGLEDALA GLAVU: Vrisnula je od šoka, približavala im se zmija ubica, reakcija ove majke LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO) 09:40
Dete DEČAK JE ROĐEN SA SMRTONOSNOM BOLEŠĆU: Da bi preživeo nije smeo da bude u kontaktu ni sa kim doživotno, a onda je njegova sestra (4) rešila da se žrtvuje! (VIDEO) 20:01