Ispovesti "UMRO MI JE MUŽ I OSTALA SAM SAMA SA 4 SINA, a godinu dana kasnije preminula je i svekrva"! Ubrzo je pala na šarm svekra i udala se za njega - usledio je OBRT! 22:50
Horoskop VELIKI INDIJANSKI HOROSKOP ZA PROLEĆE: Buđenje strasti, avanture, novi poslovi, ali samo jednom znaku će sve ići kao PODMAZANO! 09:01
Vesti ŠTA NIKAKO NE SMETE DA DRŽITE NA FRIŽIDERU, ZBOG JEDNE VELIKE GREŠKE NOVAC ODLAZI IZ KUĆE? Ove stvari su strogo zabranjene! 06:55
Horoskop ASTROLOG OTKRIVA ŠTA ČEKA TERZU I MILICU I NJIHOVU BEBU: A evo kojim horoskopskim znacima stiže ogroman novac ove nedelje - igrajte igre na sreću! 21:01
Brak i veze MILIONER NA SAMRTI PRIZNAO JE ŽENI DA IMA JOŠ JEDNU PORODICU: Usledio je veleobrt kome se ni ON nije nadao! 21:10
Horoskop ONI ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA NOVEMBRA, novac stiže iz svih izvora, neće znati šta će s parama: 4 znaka horoskopa su istinski srećnici! 10:01
Brak i veze UDALA SAM SE ZA 50 GODINA STARIJEG I NE VOLIM GA! Devojka otkrila ko je njen izabranik i koliko mu je bogatstvo: Znala sam da je on taj posle jedne rečenice! 23:05
Tetka Saveta KAKO DA TROŠITE ŠEST PUTA MANJE PARA NA NAMIRNICE? Uz ova tri pravila uštedećete brdo para! 13:45
Horoskop DO 2027. OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAĆE PARA KAO BLATA, A TEK LJUBAVI: Biće nezaustavljivi šta god im uradili 09:01
Horoskop NEDELJNI HOROSKOP SAVETUJE: Ovnovi neka čuvaju srce, Škorpije novčanik, Vodolije - obuzdajte ego! 18:02
Zanimljivosti OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJE PRINC VILIJAM, BRITANCI U ŠOKU! Od cifre koju godišnje inkasira vrti se u glavi 18:50