Vesti SUPRUG SE JAVIO NA NEPOZNATI BROJ, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Žena u suzama objasnila kako su ostali bez životne ušteđevine! (VIDEO) 22:15
Roditeljstvo VOZILA JE SINA KROZ PRODAVNICU, A ONDA MU JE ODJEDNOM PRIŠAO STARAC I GURNUO MU NEŠTO U DŽEP: "Pretrnula sam od straha, kad sam mu videla OČI, sve mi je bilo jasno"! 13:01
Brak i veze MOJ MUŽ JE STARIJI I OD MOG OCA - svi su uvereni da smo u braku zbog novca: Ali, ovo je jedna jedina istina (FOTO GALERIJA) 21:40
Vesti NEZADOVOLJNA MUŠTERIJA JOJ JE VRATILA KOLAČE - TVRDILA JE DA SU POKVARENI! Zbunjena poslastičarka je otvorila kutiju i VRISNULA od šoka! (VIDEO) 17:40
Vesti VRATIO JE IZGUBLJENI NOVČANIK, DOČEKALE GA TEŠKE OPTUŽBE: Bio sam šokiran - osećao sam se kao da mi je udario šamar! 17:13
Horoskop SAMO 4 HOROSKOPSKA ZNAKA PLIVAĆE U NOVCU OVE GODINE: Pregršt poslovnih prilika, ONI se ne plaše nepoznatog! 09:00
Horoskop POSLEDNJI DANI FEBRUARA BIĆE BURNI I ZAČINJENI NOVIM STRASTIMA I LJUBAVIMA: Pogledajte koga čeka emotivni kolaps, a koga neslućeni uspon - najdetaljniji nedeljni horoskop! 15:54
Roditeljstvo SLIKE S KRŠTENJA ROMSKE BEBE OBIŠLE SVET: Ljudi se krste od ovih prizora, a tek kad su videli na čemu novorođenče leži i šta je dobilo od poklona - samo di džej zaradila 200.000 evra! (FOTO) 14:07
Ispovesti "UMRO MI JE MUŽ I OSTALA SAM SAMA SA 4 SINA, a godinu dana kasnije preminula je i svekrva"! Ubrzo je pala na šarm svekra i udala se za njega - usledio je OBRT! 22:50
Horoskop VELIKI INDIJANSKI HOROSKOP ZA PROLEĆE: Buđenje strasti, avanture, novi poslovi, ali samo jednom znaku će sve ići kao PODMAZANO! 09:01
Vesti ŠTA NIKAKO NE SMETE DA DRŽITE NA FRIŽIDERU, ZBOG JEDNE VELIKE GREŠKE NOVAC ODLAZI IZ KUĆE? Ove stvari su strogo zabranjene! 06:55
Horoskop ASTROLOG OTKRIVA ŠTA ČEKA TERZU I MILICU I NJIHOVU BEBU: A evo kojim horoskopskim znacima stiže ogroman novac ove nedelje - igrajte igre na sreću! 21:01