Roditeljstvo RODILA SAM ĆERKU SA 48 GODINA: Sada imam blizu 54, a moja ćerka ne prestaje da mi postavlja najtužnije pitanje - jeziv osećaj! 12:40
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 20:45
Roditeljstvo USRED NOĆI JE ČULA BEBU DA VRIŠTI IZ DEČJE SOBE - brzo je uključila kameru i usledio je šok! Bilo je 3 sata ujutru, pored kreveca je ugledala SILUETU! (VIDEO) 13:10
Roditeljstvo OVAJ TATA BIO JE ZAUZET GLEDANJEM U MOBILNI TELEFON: Nije ni pogledao sina kad mu se obratio, 2 dana kasnije shvatio je kobnu grešku! (FOTO) 09:30
Zanimljivosti POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA JEDNOG OD NAJBOGATIJIH PAROVA NA PLANETI! Jedno nisu mogli da plate novcem - posle tri spontana pobačaja više ništa nije bilo isto! 19:25
Roditeljstvo POSTAVITE OVO PITANJE DECI I SAZNAJTE DA LI STE DOBAR RODITELJ: Ovo je test čuvenog filozofa! (VIDEO) 17:10
Roditeljstvo MAJKA JE OTIŠLA DO APOTEKE I BEBU OSTAVILA SVEKRVI DA JE PRIČUVA: Kada se vratila, prizor ju je ZGROZIO! 00:05
Ispovesti MISLILA SAM DA SAM SPREMNA DA SE UDAM ZA AFROAMERIKANCA - nisam imala pojma šta me čeka! ŠOK! 15:15
Roditeljstvo DETE JE LEGLO PORED AUTA I NIJE HTELO NI DA MRDNE: Očajni otac je sve pokušao, a onda se odlučio na potez koji je sve zapanjio! (VIDEO) 16:15
Psihologija STRUČNJAK NAJZAD RAZBIO MIT, SVE MASKE PALE: Evo da li je prosečnom muškarcu potrebnija supruga ili majka! (VIDEO) 11:26
Roditeljstvo OVO JE MOJA BEBA I DOKAZAĆU TO: Očajna žena, koju su optužili da je detetu samo dadilja, objasnila je kako je moguć ovaj fenomen! (VIDEO) 19:10
Roditeljstvo OVO NIKAKO NE GOVORITE DETETU KOJE PLAČE: Jedna od najvećih grešaka koje roditelji prave! (FOTO) 19:40