Roditeljstvo

DEČAK JE UZBUĐENO POTRČAO KA BAKI I DEKI: Gosti nisu bili spremni na ovakav rasplet situacije! (VIDEO)

Dečja iskrenost nas često nasmeje do suza

01.03.2024 10:10

DEČAK JE UZBUĐENO POTRČAO KA BAKI I DEKI: Gosti nisu bili spremni na ovakav rasplet situacije! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/whistle

Odrastanje sa bakom i dekom je jedno od najlepših iskustava za svako dete, bez obzira da li je to podrazumevalo svakodnevno viđanje ili druženje tokom raspusta. Bake i deke unucima uvek ispunjavaju želje i kod njih je mnogo toga dozvoljeno što kod mame i tate nije.

Koliko su unuci privrženi njima i koliku sreću i ljubav osete kada ih vide pokazuje i jedan snimak koji je objavljen na mreži TikTok.

shutterstock.com

Odrastanje sa babom i dedom deca pamte čitavog života

U snimku se pojavljuje dečak koji nestrpljivo silazi niz stepenice kako bi potrčao u zagrljaj baki i deki koji mu dolaze u posetu. Njihov susret je okom kamere zabeležila majka koja je pažljivo ispratila svaki dečakov pokret. Dečak je uzbuđeno i radosno sišao u dvorište, a onda potrčao ka njima. Dok je baka raširila ruke kako bi unuče primila u zagrljaj, dečak je trčao, ali ju je zaobišao i pojurio ka dedi, pokazavši time da mu se više obradovao. Baka je ostala zatečena ovom scenom i počela je da negoduje, dok se mama koja je snimala čitavu scenu sve vreme smejala.

Snimak je mnogima ulepšao dan, a dečak je pokazao sa kim više voli da provodi vreme.

 

 

- Mislim da mališana više kvari deda.

- Deca ne kriju osećanja, to je deka, to je deka...

- Dečaci i njihove deke imaju posebnu vezu - bili su neki od komentara ispod snimka.

Mnogi su priznali kako je odrastanje uz deke bilo nešto posebno i kako su im oni ispunjavali skoro svaku želju. Bilo je onih koji su se složili kako ovaj deka očigledno podržava mališana u mnogim "nestašlucima" zbog čega ga on posebno voli, dok su neki rekli kako je možda baka stroga.

Ipak, jedna stvar se ne dovodi u pitanje, a to je ljubav koju bake i deke osećaju prema svojim unucima baš kao i mališani prema njima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)