Roditeljstvo

TATA JE ODBIO DA ĆERKICI ISPUNI ŽELJU: Usledila je neviđena drama, svi kažu da malena zaslužuje "Oskara" (FOTO+VIDEO)

Tokom odrastanja deca pokušavaju da na razne načine dobiju ono što žele

25.02.2024 10:10

TATA JE ODBIO DA ĆERKICI ISPUNI ŽELJU: Usledila je neviđena drama, svi kažu da malena zaslužuje "Oskara" (FOTO+VIDEO)
instagram-dadsaysjokes

Mnogima je poznat osećaj durenja dece kad god ne mogu da dobiju nešto što žele istog trenutka. Tako su pojedini bili svedoci neprijatnih scena kada deca vrište i bacaju se po podu iz čista mira po marketima i prodavnicama zato što roditelji u tom trenutku ne žele da zadovolje neki njihov trenutni hir

Niko nije iskreniji od dece, ali mališani takođe umeju da budu veliki glumci kako bi osvojili srca i dobili ono što žele. Jedna malena je upravo to uradila i stekla simpatije bezmalo milion gledalaca na Instagramu

instagram-dadsaysjokes

Mala glumica!

Devojčica od nepune dve godine sedela je u velikim kolicima u marketu i očigledno je želela nešto što u tom trenutku nije trebalo da jede ili joj je već kupljeno. Pitala je tatu sme li da dobije to što želi, a nakon što je on jasno odgovorio “Ne”, ona je istog trenutka napravila dramatičan izraz lica. Naime, delovalo je kao da je duboko pogođena time što čuje. Sam pogled na dete koje je na ivici suza dirnulo je mnoge. Ljudi koji su odgledali snimak pomislili su da će tata već krenuti da je teši narednog trenutka, samo da se devojčica više ne bi ovoliko potresala.

Možda su neki očekivali i glasan plač, međutim ona kao da je zanemela u svom “bolu”. Kako nije čula znake odobrenja, umiljavanja ili izvinjenja od svog tate, ona je krajičkom oka pogledala da li je uspela da ga dovoljno izmanipuliše i ubedi kako bi joj kupio to što želi. Tako vidimo sasvim jasno kako se ona sve vreme pretvarala i da uopšte nije ni plakala. Međutim, otac je ponovio odsečno “ne”, a devojčica je nastavila da pravi iste grimase.

- Dajte ovoj bebi odmah Oskara! - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je dobio 740.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Ovo je najslađi napad besa koji sam ikad videla!

- Ona i moj sin su očigledno išli na iste časove glume.

- Frizura i minđušice je čine pravom malom damom.

- Parola: manipuliši dok ne dobiješ šta želiš!

- Kako iko može da joj kaže “ne”?!

- Samo je zaboravila da ubaci i zvuk.

- Tata će joj odmah kupiti šta god želi i reći da je to samo usnimio kako bi se opravdao pred mamom - bili su neki od komentara ispod ovog viralnog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)