Roditeljstvo

DEVOJČICA NIJE ŽELELA DA SPAVA I KRIŠOM JE GLEDALA TELEFON U SVOJOJ SOBI: Tata je ušao da proveri da li je zaspala, a onda je usledila gluma za Oskara! (FOTO+VIDEO)

Komentari su se ređali: "Ovo dete što pre upišite na časove glume, neverovatna je!"

29.10.2023 16:00

DEVOJČICA NIJE ŽELELA DA SPAVA I KRIŠOM JE GLEDALA TELEFON U SVOJOJ SOBI: Tata je ušao da proveri da li je zaspala, a onda je usledila gluma za Oskara! (FOTO+VIDEO)
Instagram-whereisthebuzztv

Deca su nepresušni izvori iznenađenja. Kada mislimo da nas od njih više ništa ne može iznenaditi upravo to se desi. Poznato je da mališani ne vole da odlaze rano u krevet. Oni žele da uvek bude neko sa njima ko će ih uspavati, a čak ni to nije garancija da će odmah zaspati. Jedan snimak postao je rado gledan na Instagramu i izazvao salve smeha.

Video počinje slikom devojčice koja leži u krevetu i gleda crtane filmove sa mobilnog telefona. Izgleda da je ona poslata u krevet da spava, a telefon je tajno ponela sa sobom. U jednom trenutku začula je korake i znala je da je neko od roditelja pred vratima njene sobe. Ona brzo skriva telefon ispod jastuka, a potom iskače iz kreveta i gasi svetlo. Devojčica se vraća u krevet i pravi se da spava. 

Bila je u pravu, njen tata je došao u njenu sobu kako bi proverio da li je zaspala. Devojčica leži u krevetu sklopljenih očiju i pravi se da je u dubokom snu. Tata gasi svetlo koje je upalio po ulasku u sobu i zatvara vrata, ali ono što devojčica nije videla je da je njen otac ostao da stoji unutar njene sobe i da uopšte nije izašao napolje.

Dete kako je čulo zvuk zatvaranja vrata odmah ponovo izlazi iz kreveta i trči do zida kako bi ponovo uključila svetlo. Međutim, po uključenju svetla čeka je neprijatno iznenađenje. Naime, njeni roditelji su već navikli na njene nestašluke, pa je otac rešio da napravi trik kako bi proverio da li devojčica zaista spava. Ono što je ova devojčica u tom trenutku uradila, nasmejalo je mnoge. Ona se pravi da mesečari. Kako je uključila svetlo i videla tatu, ona kreće da žmuri, drži ruke pravo ispred sebe i kreće se ka krevetu, praveći se da mesečari.

- I Oskar ide kod…. - nalazi se u opisu snimka ove domišljate devojčice.

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 213.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Ova devojčica je genijalna!

- Toliko me ovo sve podseća na moju decu kada su bila mala.

- Bukvalno glumi za Oskara.

- Preslatka je.

- Ona je već ranije radila ovo, zato je tata čeka unutar sobe.

- Smejem se i gledam isti snimak već peti put!

- Neka neko ovo dete upuše na glumu što pre!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

30.10.2023 22:36

Komentatori su slep(c)i kad ne vide da je ovo smisljeno. Ko snima malu?