Roditeljstvo

"NIŠTA TE NE MOŽE PRIPREMITI NA OVO": Snimak tate koji koji nosi obe ćerkice u naručju rastopio i najtvrđa srca!" (FOTO+VIDEO)

Ovaj snimak privukao jeveliku pažnju na društvenim mrežama, komentari se samo nižu.

01.10.2023 13:01

"NIŠTA TE NE MOŽE PRIPREMITI NA OVO": Snimak tate koji koji nosi obe ćerkice u naručju rastopio i najtvrđa srca!" (FOTO+VIDEO)
Instagram-alixandstephenshow

Roditeljstvo je prepuno izazova, a mladi parovi koji su tek dobili bebu najčešće se žale na manjak sna. Još ako imate blizance sreća ali i briga je dupla. Snimak jednog tate koji je osvanuo društvenim mrežama  izazvao je salve emocija, dok su pojedinima krenule i suze, ali radosnice.

Video je samo na Instagramu dobio 867.000 sviđanja a na njemu se vidi tata kako u naručju nosi ćerku koja ima oko četiri godine, dok ujedno nosi i novorođenče. Devojčica oduševljeno ljubi bebu u tatinom naručju.

Video se nastavlja u sliku ovog tate iz čijeg naručja devojčice ne žele da izađu. Situacija je tek delimično drugačija zato što je u međuvremenu prošlo oko godinu dana. Starija devojčica ima već oko pet godina i  nalakirane nokte, dok mlađa ima oko godinu dana i još koristi cuclu prilikom uspavljivanja. Ovaj tata ponosno u naručju drži obe devojčice koje su zaspale i to jedna preko druge. Primetno je i da starija ćerka, iako zaspala, drži oko struka mlađu.

- Ništa te ne može pripremiti na ovo - piše u postu ovog snimka.

Ovaj video zapis ne samo što je dobio blizu milion sviđanja na Instagramu i rastopi je mnoga srca.

- Najbolja star sa decom je gledati ih kako rastu, ali to je ujedno i najtužnija stvar jer tako brzo odrastu.

- Ovaj tata baš ume da naslaže bebe.

- Molim vas napravite još sličnih snimaka, ozbiljno ste najbolji roditelji!

- Bolje je da ne trepćete jer će vam deca biti tinejdžeri i pre nego što možete da zamislite!

- Ludo je koliko brzo deca rastu!

- Sećam se svoje dece kada su bila mala i suze mi same idu.

- Prilično sam sigurna da je ovaj momak rođen da bi jednog dana bio najbolji tata ćerkama.

- Ali koliko je slatka starija ćerka koja drži oko struka sestricu i dok spava - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)