Brak i veze

SUPRUGA MU JE PREMINULA NA NJEGOV ROĐENDAN: Ni u čemu nije mogao da pronađe utehu, a onda je od dece dobio poklon koji ga je ganuo do suza (FOTO+VIDEO)

Nije mogao da suzbije snažne emocije nakon iznenađenja koje su mu naslednici priredili.

11.09.2023 11:52

SUPRUGA MU JE PREMINULA NA NJEGOV ROĐENDAN: Ni u čemu nije mogao da pronađe utehu, a onda je od dece dobio poklon koji ga je ganuo do suza (FOTO+VIDEO)
Instagram-w4ndall

Mnogi ljudi koji su se suočili sa smrću bračnog partnera tvrde da su jedva izdržali takav nenadoknadiv gubitak. Smatraju da je nemoguće da pronađu utehu, a deca se trude koliko god mogu da uteše roditelja koji pati. Na snimku koji je postao viralan, deca su smatrala da će njihovom ocu biti lakše ukoliko na jednom mestu ima sve drage stvari njihove pokojne majke. 

Deca su odlučila da voljenom tati baš na rođendana daruju dragocen poklon. Naime, od svih omiljenih košulja, džempera, pantalona i farmerica koje je njihova mama najviše nosila napravljen je veliki prekrivač. Čovek je ovaj dragoceni poklon dobio baš na rođendan, a snimak je prosleđivan putem društvenih mreža i izdazvao je salve emocija.

Muškarac sedi i počinje da odmotava prekrivač koji je dobio od svoje dece. Njegova supruga, a njihova majka preminula je 2018. godine i to na njegov rođendan. Ovo je bilo ćebe napravljeno od njene omiljene garderobe. Čovek počinje da zagleda ćebe i nailazi na najomiljeniji dezen toliko prepoznatljive košulje. On drži upravo taj deo ćebeta, kada savladan emocijama više ne može da izdrži, pa seda i dopušta da mu suze skliznu niz obraze dok grčevito steže taj deo tkanine i primiče je licu.

- Najslađa stvar ikada - piše u opisu Instagram snimka.

Video je dobio 189.000 sviđanja, a mnoge je doveo do suza.

- Zašto bi čoveku na njegov rođendan poklonili nešto što bi ga ovoliko rastužilo?

- Možda jeste tužno, ali najzad će imati stvari pokojne supruge koje će biti večno uz njega umesto nje.

- Ali trenutak kada je prepoznao njen omiljeni dezen me je slomio,  baš kao i njega.

- Ja imam nekoliko ovih ćebića napravljeni u uspomenu na meni drage ljude, nezamenljivi su i prava uteha.

- Simbolika je u tome što mu je supruga preminula baš na njegov rođendan.

- I ja sam izgubio svoju suprugu prošle godine, hvala vam na deljenju ovog snimka.

- Ovako ga ona grli svake noći, to je neprocenjivo.

- Mom tati nedostaje moja mama svakoga dana, on ima džemper koji je nosila i ne ispušta ga nijedan dan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)