Brak i veze

GOSTI SU ZGRANUTO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece zadigla je vančanicu i potpuno izgubila kontrolu pa se pravdala da je bila pijana (FOTO+VIDEO)

Natali Sanders naišla je na osude na mrežama, a poručili su joj da nema ni stida, ni srama.

07.09.2023 11:00

GOSTI SU ZGRANUTO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece zadigla je vančanicu i potpuno izgubila kontrolu pa se pravdala da je bila pijana (FOTO+VIDEO)
Tiktok-itsnatalierosee

Tiktokerka Natali Sanders (28) zaprepastila je pratioce na društvenim mrežama snimkom sa venčanja. Ovaj video klip pregledan više od 10 miliona puta. Ona je na sopstvenoj svadbi izvela tačku koje se ne bi postidela ni najveštija striptizeta.

Kako se vidi na snimku ova majka troje dece vrlo je spretna u akrobacijama, a prema sopstvenom priznanju posle dosta alkohola izvela je skandaloznu tačku na sopstvenoj svadbi.

Kada popijete malo više na sopstvenom venčanju - piše u njenom postu uz snimak. 

Ona je zadigla venčanicu i na očigled zapanjenih gostiju izvela vreli ples u krulu svog supruga. nakon prvobitnog šoka mladinim gestom gosti su se latili mobilnih telefona i snimili njenu tačku, piše britanski San.

Video počinje slikom Natali koja sedi suprugu u krilu, a potom radi nešto neverovatno što je svojstveno pravoj akrobaciji i striptiz tački koja je predviđena za spavaću sobu a ne na venčanju među svojom i suprugovom rodbinom. Sandersova se drži za ručku od drvene stolice i vešto diže noge u vazduh stavljajući međunožje direktno na lice svoga supruga. 

Mnogi su se složili da je ovo veoma spretan, ali i neprikladan potez jedne mlade. Usledili su brojni komentari a mnogi su istakli da je nevesta ovim plesom bila “vulgarna, neprikladna i da se osramotila”.

- Kunem se da su venčanja, venčanice i ponašanja mladi izgubile svu draž nekadašnjih tradicionalnih svadbi i postale su odvratne!

- Koliko je ovo samo neprijatno, ova žena nema srama.

- O, Bože, mama šta ti bi?!

- Fotograf koji trči sa kraja sale!

- Tetka Helen te je zapanjeno gledala sa svog mesta!

- Srećom mladoženja joj je pridržavao haljinu!

- Sad sam video sve na svadbama.

- Mislim da bih otišla u program zaštićenih svedoka sledećeg dana.

- Zapanjen sam šta sve ova mlada može da izvede i to pod dejstvom alkoholom!

- Ovo je potpuno nova dimenzija, zašto ovo niko pre nje nije probao na svadbi?

 

 

Natali je na svom Tik-tok profilu dokazala koliko je suprug voli, pa ga je usnimila kako pleše sa njenom osmogodišnjom ćerkom koju njen muž voli kao rođenu ćerku. Devojčica je snimila i trenutke plesa njene mame i očuha. Natali ima dve ćerke iz prethodnih veza a srećni par je pre nekoliko meseci dobio i prvo zajedničko dete.

@itsnatalierosee So happy I met you baby. 🥹❤️ we didn’t know she was recording. ❤️🥹 #soulmate ♬ Forever After All - Luke Combs

BONUS VIDEO:

Komentari (0)