Roditeljstvo

DEČAK JE PO HODNICIMA TRAŽIO MAMU NA DAN NJENE SVADBE: Upitala ga je samo jednu stvar i onda je usledilo more suza (VIDEO)

Komentari nisu prestali da se nižu, a video je istog momenta postao viralan.

19.08.2023 20:01

DEČAK JE PO HODNICIMA TRAŽIO MAMU NA DAN NJENE SVADBE: Upitala ga je samo jednu stvar i onda je usledilo more suza (VIDEO)
Instagram- w4ndall

Retko koje dete ima priliku da vidi svoju mamu u venčanici, međutim ovaj dečak je imao tu privilegiju. Video snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama je istog momenta postao viralan. U njemu dečak u elegantnom crnom odelu traži svoju majku, jer želi da je vidi pre svih ostalih i zatiče je u šminkernici potpuno sređenu. 

Ona nosi dugu belu venčanicu sirena kroja i dug veo koji se vuče po zemlji. Kada ju je sin ugledao odmah je krenuo da plače, a ona je raširala ruke i zagrlila ga. Dečak je još neko vreme ostao u maminom zagrljaju neutešno plačući, a majka ga je pitala da li su to suze radosnice, na šta je on potvrdno odgovorio. Ova brižna žena ga je ponovo pitala koji je uzrok njegovih suza da bi bila sigurna da dečak govori istinu. Pošto je on potvrdio, ostali su zagrljeni do kraja snimka, a on je buduću mladu odveo do oltara i simbolično predao novom suprugu.

Snimak je samo na Instagramu dobio 228.000 sviđanja, a komentari nisu prestajali da se nižu.

- Mogla bih ovo da gledam neprestano. Ljubav ovog dečaka prema njegovoj mami je toliko čista.

- Dečaci mogu da budu posebno nežni i osećajni kada su njihove mame u pitanju, to je toliko posebno.

- Toliko je dirljiv trenutak kada se ova mama zabrinula da li njen sin zaista plače zbog sreće ili je tužan zbog njenog venčanja.

- Taj divan dečak je toliko srećan zbog svoje mame i to je toliko očigledno.

- Ova žena je prava kraljica, koja je očigledno odlično vaspitala malog kralja.

-  Plačem od kada sam videla snimak, koliko je sladak ovaj dečkić!

- Divno vaspitano i iskreno dete i prelepa mlada - glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)