Brak i veze

POGLEDAJTE ŠTA JE PEVAČICA URADILA PRED MLADENCIMA: Bacila oko na mladoženju pa ga pozvala na plesni podijum, ali to nije sve (FOTO+VIDEO)

Ono što je usledilo će vas ostaviti u šoku, a umetnicu baš briga šta će reći svet.

10.08.2023 11:00

POGLEDAJTE ŠTA JE PEVAČICA URADILA PRED MLADENCIMA: Bacila oko na mladoženju pa ga pozvala na plesni podijum, ali to nije sve (FOTO+VIDEO)
Instagram/WedWorld Magazine

Venčanja su trenutak koji se planira mesecima, a ponekad i godinama. Istočne zemlje su poznate po tradicionalnosti i pripremama svadbene ceremonije, koja je jedan od najbitnijih dana u životu budućih supružnika, ali i njihovih porodica. Tog dana bi sve trebalo da bude savršeno, ali u praksi se često dešava da nešto promakne. Sitni propusti su uvek mogući, ali generalno se uvek vodi računa da izgled mladenaca, kao i izbor sale, muzike i hrane bude zadovoljavajući. Međutim, na ovom svadbenom veselju pevačica je mladence bacila u senku i bila je prava zvezda večeri.

Na snimku koji je postao viralan vidimo mladence u svečanim toaletama. Sve je bilo u najboljem redu dok pevačica, ničim izazvana, nije uradila kolut napred i kolut nazad ispred budućih supružnika na uzdignutom podijumu za igru. Mladenci su bilo vidno zatečeni i kreću nekontrolisano da se smeju potezu ove vesele akrobatkinje, ali to nije sve.

Instagram/WedWorld Magazine

Nakon što je uradila kolut napred pred mladencima,skočila je na mladoženju.

Taze supružnici se došaptavaju i ne skidaju osmeh sa lica dok pevačica izvodi veoma čudnu koreografiju. Ona prilazi mladencima i poziva mladoženju da joj se pridruži. Ovom čoveku je vidno neprijatno i u tom momentu poziva i nevestu da ustane zajedno sa njim, ali mlada odbija i ostaje da sedi. Već sledećeg trena pevačica je "zajahala" mladoženju, što je izazvalo smeh, ali i negodovanje, budući da je takav postupak nedopustiv na venčanju, a posebno na Istoku. 

Mlada je izgleda primetno širokih shvatanja, tako da je sve propratila uz smešak, a jedini znak negodovanja bio je taj što je mladoženji "pripretila" bidermajerom. Pevačica je nastavila da izvodi akrobacije i zasmejava okupljene, a svi posetioci su ostali zatečeni njenim ponašanjem.

- Kada dobijete najboljeg animatora na venčanju - stoji u opsu snimka koji je dobio 15.000 sviđanja.

 

Komentari korisnika ove društvene mreže su bili podeljeni. Neki su se slatko nasmejali, dok su neki osudili potez ove pevačice i rekli da je ovaj performans prikladan za momačko veče.

- Malo je falilo da usledi venčanje i razvod u istom danu.

- Mlada i mladoženja su se baš zabavili, a to je jedino što je važno.

- Pevačica je ta koja je htela da bude u centru pažnje.

- Ova je garant pomešala prilike i mislila  da nastupa na momačkoj večeri, a ne na venčanju.

- Kakvo nepoštovanje mladenaca i njihovih porodica.

- Totalno neprikladno, pa nije momačko veče - glasili su samo neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)