Brak i veze MLADENCI SU IZVODILI PRVI PLES - u trenu se sve rasulo dok je ona vrištala na podu! Gosti zabezeknuto gledali HAOS koji im se odigravao pred očima 19:45
Vesti UROŠ JE BIO U "MASTERCHEFU" I SVOJIM UČEŠĆEM PODELIO JAVNOST: Progovorio i o sudijama, pa otkrio da li je bolji od pobednice Anje (VIDEO) 19:45
Tetka Saveta STAVILA JE DRVENE VARJAČE U KIPUĆU VODU - vrisnula je od šoka! "Odvratno, da li je ovo moguće?" (VIDEO) 06:15
Zanimljivosti NEPOZNATA DEVOJKA JE ZAMOLILA MUZIČARA DA JOJ SE POTPIŠE NA GRUDI - 2 godine kasnije desio se ŠOK OBRT: Pokazao haos koji ga je zadesio! 21:50
Vesti SAKRIO SE DA UPLAŠI STARIJU OSOBU - nije ni sanjao šta će prouzrokovati! Muškarac se uhvatio za grudi i PAO NA PLOČNIK, kada su se začule sirena svi su se uhvatili za glave! 19:45
Horoskop U JANUARU SLEDEĆIM ZNACIMA SLEDI LOM U LJUBAVI! Astrološkinja predviđa - ovaj period je povoljan samo za jedno (VIDEO) 21:05
Vesti SVETLANA JE KROZ PROZIOR SNIMILA JEZIV PRIZOR: Ovo je noćna mora svakog roditelja, kao da će svaki sekund uslediti nešto kobno! (VIDEO) 18:55
Vesti MUŽ I ŽENA SU CRTALI PORTRET JEDNO DRUGOG - a onda je ona napravila NEVIĐENU SCENU: Usledila je reka suza! (VIDEO) 13:05
Brak i veze MLADA PODIGLA VENČANICU PRED SVIMA i mužu pokazala zadnjicu: "Ti na meni zauvek" rekla je dok su milioni šokirano gledali 11:01
Vesti BILA SAM SA MUŽEM NA KRSTARENJU NA BRODU GREHA: Čim smo kročili unutra svuda po podu su bili dušeci za AKCIJU, putnici su šetali goli, a mi smo odlučili da im se pridružimo OVAKO! 23:02
Vesti OBJAVIO SNIMAK KAKO GA ŽENA BIJE, OVO JE KRIO GODINAMA: Kada su kadrovi njegove supruge prikazani na sudu, sudija je izgovorila - ovo mi je najgori slučaj u karijeri 21:43
Vesti PRIMETILA JE DA NEPOZNATI ČOVEK GLEDA I SNIMA NJENU MALOLETNU DEVOJČICU - odmah je i ona upalila kameru! Kada je saznala o kome je reč, pošle su joj suze od ŠOKA! 16:33