Brak i veze

MLADENCI SU SVE ISPLANIRALI, A ONDA JE KUCNUO ČAS DA SE IZNESE TORTA: Svi pogledi bili su usmereni ka devojkama koje su je nosile, u trenu su usledili vriska i plač (FOTO+VIDEO)

Evo šta se dešava kada organizator venčanja odluči da se malo našali sa ljubavnim parom.

30.07.2023 13:01

MLADENCI SU SVE ISPLANIRALI, A ONDA JE KUCNUO ČAS DA SE IZNESE TORTA: Svi pogledi bili su usmereni ka devojkama koje su je nosile, u trenu su usledili vriska i plač (FOTO+VIDEO)
Instagram-yabaleftonline

Venčanje se smatra jednim od najbitnijih dana u životu kada bi trebalo da sve bude savršeno organizovano. Nije čudno što se ono planira mesecima pa čak i godinu dana ranije kako bi sve proteklo u savršenom redu. Mnogi koji su imali to zadovoljstvo da organizuju sopstvenu svadbu znaju koliko kockica treba da se poklopi kako bi tog dana sve funkcionisalo kao celina.

Samo jedno od najbitnijih stvari na koje mladenci najveću pažnju posvećuju je odabir prostora, dekoracije, menija, garderobe, muzike, kao i maldenačke torte. Ta torta zahteva posebnu pažnju pa nije retkost da se odvoji i više dana kako bi srećni par imao dovoljno vremena da odabere koje ukuse hoće, budući da su svadbene torte poznate kao one koje idu na nekoliko spratova i po običaju, svaki je drugačijeg ukusa. Pored odabira ukusa izgled i dekoracija torte je veoma bitna.

Maldenci mogu da odahnu tek kada venčanje uveliko započne i kada vide da je stigla tražena venčanica, odelo za mladoženju, kao i da je hala dekorisana po njihovoj želji, a da je stigao i odabrani bend. Posebna trema je prisutna dok ne stigne mladenačka torta, pa tek pošto vide da je “to to”, većina parova može najzad da odahne. Međutim, na dan venčanja su različita prijatna i neprijatna iznenađenja uvek prisutna, a to se desilo i ovim mladencima.

Svadbena torta je najavljena pompezno uz muziku i dve devojke su se izgleda trudile iz “petnih žila” da prenesu teret koji je predstavljala velika svadbena torta na više spratova. U trenutku kada je trebalo da je spuste na sto, devojkama se omaklo i ispustile su celu tortu koja je na zaprepašćenje svih gostiju pala na pod i raspala se.

Snimak je na Instagramu pregledan veliki broj puta i postao je viralan, a dobio je oko 200.000 sviđanja. Naime, u pitanju je bila lažna torta. Organizatori venčanja su rešili da se našale sa mladom, mladoženjom i svim gostima tako da je isplanirano da ove dve devojke namerno ispuste lažnu tortu.

- Planer venčanja je rešio da se našali sa mladom, mladoženjom i gostima. Da li biste i vi ovako reagovali da je vaše venčanje u pitanju? Ja bih počela da plačem - stoji u opisu snimka.

- Ne znam da li je zaista slučajno ili ne, jer novu tortu nismo videli, a devojke koje su nosile ovu su više nego očajne.

- Bilo da je lažna ili prava, zar nije imalo nekog krupnijeg konobara koji bi izneo ovoliku tortu, nije ni čudo da im i druga ispadne.

- Svejedno kakva je torta u pitanju, činjenica da je nose dve devojke kojima se kosa vuče što po zemlji, što po ovoj torti je učinila da mi se ogade sve torte na svadbama.

- Zašto su im tolike kose ako rade kao konobarice, to je užas! Više nikad neću jesti torte po svadbama.

- Mlada je najbolje odreagovala, devojka se smeje, jer relno šta drugo može da radi?

- Ko je obratio pažnju mogao je da vidi da je većina gostiju likovala kada je ispala torta, pa toliko o solidarnosti ljudi koje pozovate na venčanje,  većina jedva čeka da se raduje tuđoj nesreći!

- Ova šala je odvratna ako je istinita, meni bi preselo venčanje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)