Brak i veze

ALO LJUDI, POBEŽE VAM MLADA! SKANDAL NA SVADBI: Za sobom podigla prašinu, uskočila u automobil i otišla u nepoznatom pravcu! (VIDEO)

Da li joj je inspiracija bila Pepljuga, ili "Odbegla mlada" nikome nije poznato, ali mladoženja je ostao veoma besan i razočaran.

26.07.2023 16:00

ALO LJUDI, POBEŽE VAM MLADA! SKANDAL NA SVADBI: Za sobom podigla prašinu, uskočila u automobil  i otišla u nepoznatom pravcu! (VIDEO)
tiktok/printscreen

Venčanje je jedan od najlepših dana u našim životima i verovatno jedan od najstresnijih. Da bismo pred velikim brojem zvanica izgovorili sudbonosno "Da" moramo da se pobrinemo o svakom detalju, što iziskuje mnogo vremena, živaca, kao i mnogo novca. 

Međutim, na venčanjima, bez obzira na našu želju da sve prođe u najboljem redu, dešavaju se neuobičajene situacije. Jedna od češćih jeste strah mladenaca da izađu pred oltar, što obično rešavaju u društvu kumova uz par pića, ali nije uvek tako. Dokaz za to je ova mlada koja je glavom bez obzira pobegla sa sopstvenog venčanja. Neki misle da se uplašila, neki da se predomislila, a na vama je da procenite. 

U ovom Tiktok videu, koji je odmah postao viralan, mlada beži sa sopstvene svadbe. Ona istrčava iz sale za svadbu i silazi niz stepenice munjevitom brzinom, a za njom izleće vidno besan mladoženja. Kao u bajci, ona ima prelepu raskošnu venčanicu i mogla da je bude Pepljuga, međutim odlučila se za bele starke i više podseća na Džuliju Roberts iz filma "Odbegla mlada." Mladoženja trči za njom niz stepenice i viče joj da stane, a ona brže bolje uskače u belu luksuznu Tojotu i muškarcu za volanom govori da krene. Vozač je odmah dao gas, a razočarani mladoženja je gađao automobil cipelom i evidentno ostao veoma neraspoložen i ljut.

Komentari nisu prestali da se nižu, a korsnici ove društvene mreže su se slatko nasmejali, ali izrazili i žaljnje, jer smatraju da je ovo bilo krajnje nepravedno prema mladoženji.

- Ovo je filmska scena, svaka čast.

- Ma mlada je nova Džulija Roberts.

- Jao što mi ja žao mladoženje kako se smorio.

- Ma možda je otišla po hamburger.

- Zamisli spremaš svadbu godinu dana i na kraju se predomisliš. 

- Mislim da je ovo namerno uradila, ko zna šta je u njenoj glavi.

- Ma ona je još pre svadbe sve organizovala.

- Zamisli tu jadnu porodicu, ne znam šta da kažem. 

- Hahahahaha ovo nije realno! - glasili su samo neki od komentara

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)